До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відпочинок у Греції: готель Eagles Villas на півострові Халкідіки

Відпочинок на віллі, біля особистого басейну, під час морської прогулянки, на пляжі. Готель Eagles Villas на грецькому півострові Халкідіки вже зустрічає гостей.

Eagles Resort

До початку літнього сезону готель Eagles Villas відчинив двері своїх 42 вілл, щоб після турбулентного року й тривалих холодів гості Греції змогли насолодитися відпочинком — біля особистого басейну і з розкішним виглядом на море.

Реклама
Eagles Villas

Готель Eagles Villas уходить до складу курорту Eagles Resort. Курорт розташований на грецькому півострові Халкідіки за кілька кілометрів від Уранополіса й півострова Афон. Місце розміщення курорту викликає захват — з одного боку Егейське море, тут само піщаний пляж в оточенні оливкових гаїв і соснового лісу. Наявність "Блакитного прапора", що підтверджує чистоту пляжу, нагорода Eco-Label за дбайливе ставлення до природи, захоплені відгуки на TripAdvisor і місце в престижній асоціації Small Luxury Hotels of the World і Virtuoso — вагомі аргументи, щоб відпочити із сім’єю саме тут.

Eagles Resort

Щоб почуватися справжнім гедоністом, вирушайте на острів Дренія. Це улюблене місце гостей курорту, дістатися до якого можна за 10 хвилин на катері. Саме тут на відокремленому піщаному пляжі можна як слід розслабитися. А персонал готелю подбає про те, щоб всього потрібного було вдосталь. Однак, якщо така втеча — не ваш випадок — залишайтеся на лежаку біля басейну. Курорт має шість підігрівних басейнів з прісною водою і водним ігровим майданчиком для дітей.

Eagles Villas

Курортні активності можна чергувати день у день. Наприклад, приєднайтеся до гри в пляжний волейбол, зіграйте в теніс, сходіть на віндсерфінг або прокатайтеся на водних лижах. Досліджуйте узбережні пам’ятки на яхті або катері, вирушайте на велосипедну прогулянку островом.

Eagles Villas

Для відновлення зв’язку із собою й тілом проведіть день у SPA. У вашому розпорядженні розслаблювальні процедури з використанням британської косметики Elemis, критий басейн з підігрівом, сауна, хамам, джакузі й тренажерний зал. Цього літа на курорті також з’явився новий простір для занять йогою і фітнесом просто неба з виглядом на Афонську затоку й священну гору.

Eagles Villas

З гастрономічного погляду курорт має у власному розпорядженні 12 ресторанів, бари й кафе. Тут можна як насолодитися стравами високої кухні від шеф-кухаря Арно Біньйона, відзначеного двома зірками Мішлен, так і скуштувати свіжий улов морепродуктів, приготованих на грилі. Відпочивальники можуть скористатися програмою Dine Around, що дає змогу гостям здійснити подорож до найкращих ресторанів курорту, а також програмою Bon Vivant з низкою додаткових кулінарних переваг.

Eagles Villas

Розважити дітей — від 4 місяців до 13 років — допоможуть у дитячому клубі Explorers і в Teen Club. Від розвивальних занять і активних ігор до кімнати з відеоіграми, столом для пінг-понгу й багато чого іншого. Літні канікули не минуть марно.

Eagles Resort

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.