До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літня колекція букетів Goddesses від квіткової студії LoraShen

Promotion

Колекція створена дизайнерами LoraShen, щоб показати основні тенденції і модні відтінки у флористиці цього літа. Квіткові композиції в різних розмірах і інтерпретаціях присвячені богиням: Афродіті, Гері, Лакшмі, Бастет, Гестії і Жива. Це шість настроїв, які пробуджуються в кожній жінці, в залежності від періоду в її житті. Але ж обмежити жінку шістьма настроями просто неможливо, тому студія LoraShen готує незабаром продовження колекції.

Реклама
Афродіта

У кожній закоханій жінці народжується Афродіта: чуттєва, чарівна, ніжна, зваблива. Її сенс життя – любов. Саме такій жінці присвячена серія букетів "Афродіта". Її трепетність і ніжність виражена м'якими пастельними відтінками півоній і троянд.

<b>afrodita18</b>

Гера

Гера – наймогутніша з богинь Олімпу, дружина Зевса. Вона є покровителькою шлюбу та охороняє святість любовного союзу. Для серії букетів, присвячених Гері, обраний насичений і яскравий, але елегантний колір марсала. Ніжність і грація жінки Гери втілена у відтінках пастельного рожевого. Селекційні квіти, пір'я павичів і золоте екзотичне листя стали алюзіями сяючої колісниці з павичем, що несла богиню вдалину.

<b>gera18</b>

Лакшмі

Богиня Лакшмі – втілення краси і чарівності, грації і розкоші, щедрості і щастя, вірності і багатства. Лакшмі прокидається в кожній жінці, коли та жадає надихнути чоловіка свого життя на процвітання і успіх. Образ індуїстської богині створений з усією притаманною їй східною розкішшю в яскравому, самобутньому і барвистому букеті.

<b>lakshmi18</b>

Бастет

Сексуальність – невід'ємна частина кожної жінки. Грація в кожному русі, котяча м'якість в голосі, інтригуючий погляд ... Серія букетів з нотками тонкої еротики присвячені богині Стародавнього Єгипту – Бастет. Екзотичні листя у відтінку золота, строгі білі амариліси, невинно прекрасна синя гортензія зійшлися в складній граціозній формі.

<b>bastet18</b>

Гестія

Гестія в давньогрецькій міфології – це юна богиня сімейного вогнища. Вона полонить своєю красою, променистістю і природністю. Гестія береже домашнє вогнище, створює затишок і виховує дітей. Яскравий і мальовничий букет, в якому поєдналися енергія, натхнення, доброта і щедрість – став втіленням прекрасної Гестії.

<b>gestiya18</b>

Жива

Краса української землі і неба знайшли своє втілення в букетах з нотками етніки та самобутності, присвячених слов'янській богині Жива. У ній зійшлися приголомшлива сила життя і зворушлива ніжність, радість і чуттєвість, інтуїція і пристрасть.

<b>JivaLoraShen</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.