RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Швидкий рецепт: полуничне морозиво з трьох інгредієнтів

30 травня 2020

Хто б міг подумати, що для полуничного морозива потрібно всього кілька інгредієнтів, а спеціальна кухонна машина не дуже й потрібна? Представляємо рецепт домашнього морозива з однією з головних ягід першої половини літа.

Photo: Getty Images
Полуничне морозиво

Інгредієнти:

На вісім порцій.

2 склянки жирних вершків;

400 г згущеного молока (не вареного);

500 г свіжої або замороженої полуниці.

Photo: Getty Images

Приготування:

  • У мисці подрібніть полуницю до стану пюре. Якщо ви використовуєте заморожену полуницю, то спочатку злийте весь зайвий сік і воду, а потім подрібніть ягоди.

  • В окрему велику миску помістіть вершки й згущене молоко. Змішуйте інгредієнти за допомогою міксера до піків. Спочатку збивайте інгредієнти на низькій швидкості, поступово збільшуючи оберти до максимуму.

  • Вилийте полуничне пюре в отриману суміш і акуратно перемішайте. Щоб у морозива був насиченіший рожевий колір, можна використати кілька крапель червоного харчового барвника.

  • Отриману суміш перекладіть у металевий контейнер. Можна скористатися глибокою металевою формою для випікання. Зверху можете прикрасити морозиво шматочками полуниці. Накрийте форму кришкою або харчовою плівкою і залиште в морозильній камері на 4-5 годин. Через 3-4 години в морозива буде злегка підтала текстура. Для більш замерзлої текстури залиште морозиво в морозильній камері на 5-6 годин або на ніч.

  • Готове морозиво подавайте в улюбленому посуді, прикрасивши улюбленими ягодами або іншими топінгами.

Смачного!

рецепт ·

Ще в розділі Living

Популярне