До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навіщо дитині англійська няня

Promotion

Поки маркетологи активно вивчають мілленіалів, психологи радять їм звернути увагу на покоління альфа або дітей, які народилися після 2010 року. Справа в тому, що більше за всі попередні поколінння вони себе почувають космополітами, жителями всього світу. Подібний підхід означає одне – вивчення мов, насамперед англійської, має бути в пріоритеті у їхніх батьків, якщо вони хочуть, щоб їхня дитина відчувала себе комфортно і впевнено. Природно, що можна вчити дитину самому або відправити її з певного віку на курси, але є куди більш органічний і дієвий спосіб – взяти їй англійську няню. Цей метод вже дуже популярний в Європі і відмінно зарекомендував себе, а в Україні цю послугу надає компанія English Nanny.

Реклама
Зачем ребенку нужна английская няняКадр из фильма "Джейн Эйр", 1996

В English Nanny розповідають, що діти, з якими займаються англійські і французькі няні (найбільш затребувані серед клієнтів фахівці) починають розмовляти на цих мовах через пару місяців, поступово покращуючи свої навички і збільшуючи словниковий запас. "Ми працюємо винятково з висококваліфікованими фахівцями, у яких знання мови – це лише одна з переваг. Адже ця людина проводить з вашою дитиною дуже багато часу і важливо, щоб вона розвивала її, навчала, робила життя наповненим і цікавим", – розповідає Валентин Гроголь , керівник офісів English Nanny в Україні та Росії.

Послугами English Nanny вже встигла скористатися українська актриса Олена Лавренюк, яка розповіла нам про свій досвід: "Послугами іноземних нянь наша сім'я користується вже п'ять років. Спочатку у нас була гувернантка з Великобританії і я дуже задоволена результатами, у моїх дітей, зараз їм 7 і 9 років, ідеальний англійський і правильний британський акцент. Зараз у нас няня француженка і її ми вже знайшли за допомогою English Nanny. Мені відразу сподобався підхід компанії – вони працюють швидко і ретельно, готові до обміну, якщо няня і сім'я не зійшлися, а головне – вирішують організаційні моменти самостійно. Впевнена, що французьку мої діти вивчать так само легко".

Зачем ребенку нужна английская няняАлена Лавренюк

Фахівці English Nanny підтверджують слова Лавренюк – чим раніше дитина починає спілкування з носієм мови, тим простіше їй буде: "Чим менша дитина, тим більше у неї розмиті рамки рідної мови. Всю отриману інформацію вона вбирає в себе як губка і з часом стає тою самою "людиною-білінгвом", яка з легкістю володіє двома і більше мовами. у деяких наших клієнтів діти вже в три роки вільно розмовляли російською і англійською, а до п'яти додавали ще французьку або китайську. Головне, що для дитини все проходить легко і непомітно, в живому повсякденному спілкуванні ".

Зачем ребенку нужна английская няняКадр из фильма "Мэри Поппинс", 1983

Цікаво, але в English Nanny працюють не тільки з нянями з європейських країн, але і азіатських, наприклад, з Китаю. Валентин Гроголь роз'яснює: "Китайська економіка зараз активно розвивається і можливість освоїти цю складний мову в ігровій природній манері привертає багатьох батьків, особливо тих, чий бізнес пов'язаний з цією країною. З нами працюють гувернантки з Китаю, які навчалися в Лондоні, і одна людина навіть може закрити питання вивчення відразу двох мов. Хіба це не чудово? ".

Сайт: englishnanny.ru

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.