До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA в гостях у Діани Ставніцер: 28 запитань про новорічні традиції, гостинність і сім’ю

Vogue UA і мережа салонів сучасного сервування TWLV продовжують відеопроєкт "В гостях у...". Ми завітали до святая святих — осель наших героїв: п’ємо вино, розмовляємо про улюблені речі в домі, сімейні традиції й ритуали та намагаємося знайти відповідь на запитання: а що справді означає дім? Наша третя героїня — Діана Ставніцер, засновниця концепт-стору Apt13 і Vintage Charity Market.

Діана Ставніцер

"Мій дім там, де моя сім’я", — відповідь на запитання, що ж означає дім, Діана Ставніцер знає абсолютно точно. Сім’я в Діани велика — разом із чоловіком Андрієм вони виховують чотирьох дітей: старшому синові Давиду 22, близнятам Мішель і Стефанії — по 12, а молодшій Вівіан дев’ять років. Їхній великий, гостинний заміський будинок буквально оживає, коли вся сім’я збирається разом — старші діти навчаються за кордоном і приїжджають додому на свята, тому цей час у сім’ї найщасливіший.

Реклама
Порцеляна Haviland, колекція Souffle D'or
Ваза Emaux de Longwy Boule Midi Les Inséparables

Улюблене місце у великій дружній одеській родині Ставніцер — вітальня. Це затишний простір — тут і фортепіано, на якому грає Вівієн, і живопис, і книжки. У будинку Діани й Андрія все буквально всіяно квітами: Діана вважає, що без них дім неживий, тому вранці часто збирає букети й розставляє квіти в будинку.

Ми завітали в гості до Діани напередодні Нового року, і вона показала нам своє святкове сервування. На новорічному столі в родині Ставніцер — і столове срібло Robbe & Berkin, і кришталеві келихи Cristallerie de Montbronn, і обідня порцеляна Haviland, і улюблені чайні сервізи, привезені з подорожей. Діана зізнається, що не має суворих правил святкового сервування — стіл прикрашає інтуїтивно, дозволяючи собі експерименти й свободу. Стіл сервує вся родина — паралельно слухають музику й дивляться улюблені різдвяні фільми, загадують бажання й дарують одне одному сюрпризи.

Книжки Assouline
Ваза Haviland Souffle D'Or
Набір столового приладдя Robbe & Berking Rosenmuster Golddekor; блюдо Haviland Souffle D'Or
Чашки з блюдцями Wedgwood Wonderlust

Ідеальний Новий рік, зізнається Діана, це коли вся сім’я поруч — мама, чоловік і діти, а дім сповнений гостей. "Наш дім — магніт, тому в підсумку все закінчується галасливими вечірками, а гості все приходять і приходять, і змінюють одне одного", — сміється Діана. Всі, хто хоч раз був у гостях у Діани Ставніцер, знають: із цього гостинного дому не хочеться йти.

Келих для червоного вина й келих для шампанського Cristallerie de Montbronn Traviata Standard
Блюдо, тарілка обідня, десертна Haviland Souffle D'Or
Ваза Emaux de Longwy Boule Midi Les Inséparables
Свічки Georg Jensen

Відео: Dima Honcharov @TeamTeam

Журналіст: Daria Slobodianyk

Світло: Max Pilipenko

Монтаж: Pavel Neryanov

Фото: Anya Dvorianets

Макіяж і зачіска: Milena Lutskaya

Флористичний дизайн: @Pepperose.studio

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.