RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Vogue Kitchen: як приготувати зелений салат із запеченим козячим сиром

09 липня 2020

Vogue.ua і бренди кухонної техніки BORA і V-ZUG запускають спецпроєкт Vogue Kitchen. Найкращі українські шеф-кухарі діляться ексклюзивними рецептами, секретами та лайфгаками. Bon Appetit!

Герой першого відео — шеф-кухар ресторану Citronelle Ігор Крамаренко. Спеціально для читачів vogue.ua Ігор готує легку страву для літнього обіду або вечері — зелений салат із сиром шевр, запеченим у хрусткому тісті філо. У ній багато зелені (м’ята, естрагон, петрушка, мікс салатів), полуниця, ну й, звісно, сир шевр, запечений у тісті філо — популярному в країнах Середземномор’я завдяки тому, що не містить ні яєць, ні масла й менш калорійне. Рецепт салату дивіться наприкінці відео.

Ігор Крамаренко під час приготування використовує індукційну варильну поверхню з вбудованою витяжкою BORA та комбіновану духову шафу з парою V-ZUG. BORA в найкращих німецьких традиціях примудрився в одному мінімалістичному девайсі поєднати варильну поверхню й витяжку, що затягує запах і жирові краплі, навіть не даючи їм змоги підійматися. Тихо, зручно й непомітно — ми оцінили футуристичний дизайн.

Индукционная варочная поверхность Bora
Индукционная варочная поверхность Bora
Комбинированный духовой шкаф V-ZUG
Комбинированный духовой шкаф V-ZUG
Комбинированный духовой шкаф V-ZUG

Комбінована духова шафа з парою V-ZUG теж універсальна: це пароварка і духовка одночасно, а отже можна не вибирати між смаком і користю. Швейцарський бренд V-ZUG славиться вмінням комбінувати. І все це з інтуїтивно зрозумілим керуванням. До того ж поворотний регулятор неймовірно зручний у вжитку — немає потреби відвертатися й витирати руки перед налаштуванням приладу.

Що стосується рецепта, то випікати сир у тісті філо потрібно за температури 160 °C, приблизно 10 хвилин. Вибираємо режим «обдування гарячим повітрям». Шеф запевняє: тісто пропеклося рівномірно зусебіч, навіть знизу.

Посуд і сервірування салату — салон-бутик «12 Персон»:

Бокал из коллекции Winewings, Riedel
Блюдо из коллекции Black Forest, Dibbern

Режисер: Anna Bugakova

Оператор: Igor Lymar

Гафер: Anush Akhtarniya

Звукорежисер: Xenia Vinogradova

Грумінг: Margarita Bondarenko

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Локація: дизайн-простір «Проект 900»

Особлива подяка — мережі крамниць «12 Персон»

Vogue Kitchen ·

Ще в розділі Lifestyle

Популярне