До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Kitchen: як приготувати зелений салат із запеченим козячим сиром

Vogue.ua і бренди кухонної техніки BORA і V-ZUG запускають спецпроєкт Vogue Kitchen. Найкращі українські шеф-кухарі діляться ексклюзивними рецептами, секретами та лайфгаками. Bon Appetit!

Герой першого відео — шеф-кухар ресторану Citronelle Ігор Крамаренко. Спеціально для читачів vogue.ua Ігор готує легку страву для літнього обіду або вечері — зелений салат із сиром шевр, запеченим у хрусткому тісті філо. У ній багато зелені (м’ята, естрагон, петрушка, мікс салатів), полуниця, ну й, звісно, сир шевр, запечений у тісті філо — популярному в країнах Середземномор’я завдяки тому, що не містить ні яєць, ні масла й менш калорійне. Рецепт салату дивіться наприкінці відео.

Реклама

Ігор Крамаренко під час приготування використовує індукційну варильну поверхню з вбудованою витяжкою BORA та комбіновану духову шафу з парою V-ZUG. BORA в найкращих німецьких традиціях примудрився в одному мінімалістичному девайсі поєднати варильну поверхню й витяжку, що затягує запах і жирові краплі, навіть не даючи їм змоги підійматися. Тихо, зручно й непомітно — ми оцінили футуристичний дизайн.

<b>Vogue kitchen_техника</b>

Комбінована духова шафа з парою V-ZUG теж універсальна: це пароварка і духовка одночасно, а отже можна не вибирати між смаком і користю. Швейцарський бренд V-ZUG славиться вмінням комбінувати. І все це з інтуїтивно зрозумілим керуванням. До того ж поворотний регулятор неймовірно зручний у вжитку — немає потреби відвертатися й витирати руки перед налаштуванням приладу.

Що стосується рецепта, то випікати сир у тісті філо потрібно за температури 160 °C, приблизно 10 хвилин. Вибираємо режим "обдування гарячим повітрям". Шеф запевняє: тісто пропеклося рівномірно зусебіч, навіть знизу.

Посуд і сервірування салату — салон-бутик "12 Персон":

<b>Vogue Kitchen – 12 персон</b>

Режисер: Anna Bugakova

Оператор: Igor Lymar

Гафер: Anush Akhtarniya

Звукорежисер: Xenia Vinogradova

Грумінг: Margarita Bondarenko

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Локація: дизайн-простір "Проект 900"

Особлива подяка — мережі крамниць "12 Персон"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.