До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: січень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Кетрін, герцогиня Кембриджська
КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Вибираючи між різними заняттями, варто віддати перевагу творчості: саме тут несподівано для себе можна буде домогтися серйозних результатів. Втім, креативна складова не завадить в будь-якому виді діяльності.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Не варто йти за обставинами, зраджуючи своїм принципам і переконанням. У виграші залишаться саме ті, хто буде вірний собі, не піддавшись на вмовляння і спокуси.

Реклама
РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Несподівана пропозиція обіцяє серйозні професійні перспективи, тому на неї потрібно погоджуватися без роздумів. Ризик, звичайно, є, але це саме той випадок, коли він – справа благородна.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

До реалізації намічених планів, незважаючи на святковий настрій, потрібно приступати швидко і діяти – активно і енергійно, не витрачаючи час на порожні розмови і прокрастинація.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Успіх прийде до тих, хто любить і вміє працювати в команді: один, як відомо, в полі не воїн, а в цей час особливо. Вдалими будуть великі покупки – як рухомого, так і нерухомого майна.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

По завершенню проектів, що тягнуться з минулого року, можна приступати до реалізації нових амбітних планів: зірки створять всі умови для їх успішного втілення в життя.

РАК, 22 июня – 22 июля

Найважливіше – погода в домі, тому особливу увагу варто приділити встановленню сприятливого клімату в сімейних стосунках, примирюючи норовливих представників старшого і молодшого поколінь.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Фінансова ситуація, яка останнім часом залишала бажати кращого, може зміцнитися, але для цього потрібно буде докласти зусиль – на манну небесну розраховувати, на жаль, не доведеться.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Квартирне питання вирішиться оптимальним чином – це може бути як масштабний ремонт, який поліпшить якість життя, так і переїзд на нове місце проживання або придбання нового житла.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Ніщо не затьмарить атмосферу свят, які будуть радувати, перетікаючи одне в інше, а настрій зробить добрим не стільки наявність щасливих подій, скільки відсутність нещасливих.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Прийшов час ловити пролітаючу повз удачу за хвіст, головне – не ловити ґав. Подібний збіг обставин повториться, ймовірно, не скоро, тож варто поквапитися.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Як відомо, щастить тому, кому щастить. В цей час найкращий спосіб досягти поставлених цілей – розраховувати тільки на себе і працювати з максимальною віддачею, а там, дивись, і вдача підтягнеться.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.