До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: жовтень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Фрея Беха Еріксен народилась 18 жовтня 1987 року
ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Досягти нових цілей старими методами буде складно, тому, під час складання планів на місяць, варто подумати про нові способи їх реалізації. Результати не змусять себе довго чекати.

Реклама
СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Цього місяця варто думати не про результат, а про процес – такий підхід призведе до професійного успіху. Гроші в борг краще не брати: з поверненням можуть виникнути проблеми.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Видавати бажане за дійсне не варто, а ось робити казку бувальщиною – завдання благородне і цього місяця легко реалізується. Головне – не поспішати, щоб людей не насмішити.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Успіхом і везінням, якими обдарують зірки, важливо правильно розпорядитися: про згаяний щасливий шанс можна буде, кусаючи лікті, шкодувати все життя.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Принцип "Хочеш зробити добре – зроби сам" не спрацює. Доведеться навчитися делегувати повноваження, причому це стосується як робочих, так і побутових справ, до яких потрібно залучати всю сім'ю.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Яким би вагомим не здавався привід для зневіри, не варто дозволяти собі розкисати – все владнається якнайкраще, потрібно тільки трохи почекати.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Тримати баланс між роботою та особистим життям не так складно, як може здатися на перший погляд, головне – не допускати перекосів в той чи інший бік, інакше можна втратити рівновагу.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Життєві ситуації будуть змінюватися з калейдоскопічною швидкістю, тому найбільш затребуваним виявиться вміння легко підлаштовуватися під будь-які, навіть найбільш непередбачувані, умови гри.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Заради успіху, можливо, доведеться поставити на карту щось важливе – наприклад, кинути стабільну роботу і пуститися у вільне, а тому небезпечне, плавання. Як би не було страшно, зараз є сенс ризикнути.

РАК, 22 червня – 22 липня

Обставини складатимуться не найкраще: поставлених цілей не вдасться досягти безпосередньо – доведеться будувати хитрі плани і йти манівцями.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Спілкуючись з оточенням – родичами, друзями або колегами, важливо пам'ятати про дипломатичність: образити будь-кого з них легко, а ось процес примирення може затягнутися в часі.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Звичка тримати себе "застебнутим на всі гудзики" формувалася роками, тому позбутися її в один момент не вдасться. Але чому б не почати навчатися відкритості поступово? – врешті-решт має вдатись.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.