До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: червень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Мерилін Монро народилась 1 червня 1926 року
БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

На рідкість вдалий час, коли бажання будуть збігатися з можливостями, а необхідність підкорення нових вершин – з готовністю штурмувати їх, незважаючи на перешкоди.

Реклама
РАК, 22 червня – 22 липня

Нове знайомство може стати початком серйозних змін в особистому житті, яким не варто опиратися: все-одно нічого не вдасться змінити, а час, сили і нерви будуть витрачені даремно.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Якщо оцінювати людей за їхніми словами, легко помилитися, прийнявши бажане за дійсне. Варто судити про справжні наміри інших за їхніми вчинками – так можна вивести на чисту воду будь-якого брехуна.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Не варто терпіти відносини, які давно себе вичерпали: вони не тільки отруюють існування, але і не дають з'явитися на горизонті новій людині, яка може зайняти головне місце в житті.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Якщо слово срібло, то мовчання – золото. Розповідати кожному зустрічному про свої плани не тільки необачно, а й небезпечно: чужа недоброзичливість здатна завдати серйозної шкоди.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Імпровізація хороша тільки тоді, коли вона ретельно організована. Не потрібно покладатися тільки на натхнення: воно може не з'явитися в призначений термін, тому до будь-якої події краще підготуватися заздалегідь.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Мрії не стануть реальністю за щучим велінням – щоб вони втілилися в життя, доведеться докласти зусиль, але почуття гордості за себе окупить будь-які витрати.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Попрацювати над помилками і почати все з чистого аркуша ніколи не пізно, особливо якщо це стосується сфери почуттів: кохана людина обов'язково оцінить щире бажання помиритися.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Поїздка, навіть дальня і повна пригод, не допоможе втекти від себе, тому психологічні проблеми потрібно вирішувати "на березі", а подорожувати – виключно заради задоволення.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Найкращий спосіб забути про неприємності – згадати про тих, кому набагато гірше, і по можливості допомогти їм: добро, звичайно, повернеться сторицею.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Якщо дати емоціям волю, можна наламати дров, а щоб виправити ситуацію, потрібно буде постаратися. Найкраща порада – тримати себе в руках та спокійно реагувати на несподівані життєві повороти.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Девіз місяця – не поспішати: перед тим як що-небудь "відрізати", краще кілька разів "відміряти" – і тільки потім клацати ножицями. В іншому випадку результат навряд чи потішить.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.