До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернутися до життя: про що ми мріємо після місяців самоізоляції

Світ поступово починає виходити з карантину, а ми потроху повертаємося до нормального життя. За час самоізоляції кожен з нас багато чого переосмислив і усвідомив, що саме насправді має значення.

Втративши можливість бачитися з близькими, ми відчули, що спілкування — основний чинник взаємодії між людьми, і саме зустрічі з рідними й друзями скрашують наші будні. Втративши звичні щоденні можливості, ми зрозуміли, що ті дрібниці, на які ми раніше не звертали уваги, — чи то горнятко кави в улюбленому кафе, чи то прогулянка парком, — додають смаку й щасливих миттєвостей кожному дню. У спецпроєкті vogue.ua і Beefeater наші герої розповіли, як вони повертатимуться до нормального життя та чого найбільше їм бракувало.

Реклама
Володимир Остапчук

"Ми всі страшенно скучили за звичайним, нормальним життям. Насправді тривалість маскового режиму залежить від кожного з нас. Тому дотримуємо дистанції, слухаємо МОЗ і мріємо про море...

Щоб ногами заритися в пісок, слухати прибій, і десь здалеку: "кукурудза, рапани, креветки, медова пахлава". Я нетерпляче очікую на зустрічі з морем, і навіть нині, в задушливій квартирі, мене переносить до райських місцин крижаний коктейль Beefeater Blood Orange з тоніком".

Ольга Котрус

"Найбільше під час карантину мені бракувало дрібниць, які сповнюють кожен день і дарують щастя. Зокрема — кошлатих простеньких квітів, які продають бабусі біля метро. Коли я вперше побачила жовті іриси на "Золотих воротах" і вибрала майже все відро, мені здавалося, що я злітала у відпустку. Стільки було щастя й, нарешті, почуття, що все повертається на круги своя.

Ми всі з вами втратили цю весну. Але щодужче обіймемо літо й проживемо його вдвічі глибше, вдвічі насиченіше. До слова, обіцяла собі, що після карантину проколю вухо, зроблю нове тату й пофарбую волосся. Дату для нанесення тату вже призначено. Колориста майже вибрала. Пірсинг поки чекає".

Данієль Салем

"Весь цей час ми ретельно готувалися до відкриття ресторану 12 monkeys, тому були в турботах і справах. І як же добре, що з’явилася можливість не просто зробити невелику перерву, а вирватися з друзями на природу, прихопивши із собою Beefeater Blood Orange Gin, тонік і трохи льоду, звісно".

Катро Заубер

"Погодьтеся, повертатися до звичного „докарантинного" життя приємно й круто. Потреба маски в громадських місцях уже не так гнітить, вимірювання температури частіше викликає чергову порцію жартів, а не роздратування й дискомфорт. Ми адаптуємося до всього, і дуже важливо перебувати в доброму гуморі.

Поки карантин все ще триває, можна фантазувати й уявляти собі, як ми з нього виходитимемо. Мої головні рятувальники від нудьги — музика й друзі! Навіть коли ми не можемо бути поруч, ми завжди на зв’язку. Перше, що я хочу зробити, коли карантин офіційно скасують, — зібратися великою компанією друзів і танцювати щонайменше добу десь на дикому пляжі босоніж і в насолоду, з келихами крижаного Beefeater Blood Orange з тоніком".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.