До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шампанське на Новий рік: як вибирати, як пити і з чим поєднувати

Шампанське і Новий рік — це таке ж органічне поєднання, як сніг узимку або дарунки під ялинкою. Омріяне свято неможливо уявити без бульбашок у келиху і байдуже, де ви його відзначатимете — у вузькому сімейному колі, на галасливій вечірці з друзями чи на центральному майдані біля ялинки. Без шампанського уявити цю ніч справді неможливо. Саме тому ми знову звернулися до нашого експерта Івана Бачуріна, бренд-амбасадора Moet & Chandon в Україні, з безліччю запитань про шампанське й дізналися: як його правильно вибирати, як пити і з чим поєднувати. Обережно, після перегляду цього відео відразу захочеться скуштувати охолодженого шампанського — улюбленого напою Наполеона Бонапарта, Вінстона Черчилля і маркізи де Помпадур.

На Іванові: Сорочка, Barba Napoli (tsum.ua); жакет, штани, все — Pal Zileri (tsum.ua); краватка, Lagerfeld (tsum.ua); годинник, Bvlgari

Реклама

На моделі: Кольє, браслет, годинник, усе — Bvlgari; боді, N°21(tsum.ua); штани, Low Classic (tsum.ua); туфлі, Nodaleto (theicon.ua)

Відео: Slava Davydov
Гафер: Pavel Zhykov
Стиль: Nastya Yatsenko
Асистент стиліста: Sofiia Gromadiuk
Макіяж і зачіска: Vitalia
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Модель: Natalia Kononenko @L-models
Локація: бар Who&Why

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.