До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Samsung Electronics пожертвували 29 мільйонів доларів на боротьбу проти коронавірусу

Починаючи з січня 2020 року, компанія Samsung Electronics пожертвувала на боротьбу проти коронавірусу 29 мільйонів доларів. У центрі уваги компанії опинилися найураженіші вірусом регіони України.

У Samsung Electronics не приховують, що ситуація з COVID-19 стала по-справжньому глобальним викликом як для невеликих організацій, так і для світових гігантів. Саме тому компанія взяла на себе відповідальність підтримувати найуразливіші групи населення, допомагаючи в боротьбі проти вірусу тим, на чому Samsung Electronics розуміються, — знаннями й технологіями.

Реклама

Компанія зробила пожертви для придбання потрібного медичного обладнання, засобів захисту для медичних працівників і вражених вірусом пацієнтів, а також надала медичним установам потрібні кошти для зв’язку й побутову техніку. Загальна сума пожертвувань становить 29 мільйонів доларів.

На цей момент Samsung Electronics спрямовують комплексну допомогу до найураженіших пандемією регіонів України — Київської й Львівської областей. Допомога спрямована на підтримку лікарів, які цілодобово перебувають у режимі боротьби проти COVID-19. Компанія також планує розширити програму допомоги в інших областях і лікарнях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.