До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: Яна Кензіровська збирає подруг

Створити своє ідеальне свято легше, ніж здається. І в наш непередбачуваний час хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — чи це буде сімейна вечеря, чи зустріч із подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями. Новими героїнями нашого проєкту стали три подруги — дизайнерка Олена Бурба, диджейка Яна Кензіровська й стилістка Олімпія Вайтмусташ, які напередодні Міжнародного жіночого дня запросили нас на свій імпровізований дівич-вечір і розповіли, що думають про жіночу дружбу, фемінізм та ігристе. Почався він в шоурумі ELENA BURBA, а закінчився камерною, але дуже веселою вечіркою.

Реклама

Жіноча дружба для мене...

Олена: взаєморозуміння й довіра. Жіноча дружба неможлива без щирості, взаємоповаги та спільних інтересів, а також легкості. Без останньої взагалі неможливо, адже дуже важливо зі своїми дівчатками почуватися самою собою, коли не встигла розповісти, а тебе вже зрозуміли...

Яна: топ, ELENA BURBA; браслет, JW ANDERSON (theicon.ua) Олімпія: комбінезон, баска, все — ELENA BURBA; каблучка власність героїні Олена: топ, жакет, штани, все — ELENA BURBA; сережки власність героїні

Яна: Дружба для мене не ділиться на жіночу й чоловічу. Це передусім безкорисливі взаємини, ґрунтовані на любові, щирості, довірі, взаємних симпатіях, спільних зацікавленнях і захопленнях. І готовність завжди підтримати й допомогти.

Моя найкраща подруга...

Олена: Щира, добра, розумна, мудра і з почуттям гумору.

Яна: Розумна, щира, глибока, з прекрасним почуттям гумору й баченням прекрасного.

Олімпія: Це прекрасне товариство в будь-який момент, це високоетична й вихована людина, добра та чуйна. Вона завжди щиро радітиме твоїм успіхам і прийде на допомогу без прохань.

Топ, жакет, штани, все — ELENA BURBA; сережки, каблучка — власність героїні

Міжнародний жіночий день для мене...

Олена: Для мене це свято про жінку і її силу, красу, ніжність, любов. Тюльпани і запах весни.

Яна: Це завжди зайвий привід нагадати жінці про кохання й улаштувати свято.

Олімпія: У моїй родині з дитинства заведено відзначати навіть найменш значущі свята. Для мене це радше привід зібратися хорошою компанією, ніж вдаватися в суть цього дня. 8 березня — теж не виняток. Звісно ж, я знаю історію виникнення цього свята, але все ж воно залишається для мене просто Жіночим днем, який прекрасно вшанувати раз на рік і обдарувати дорогих серцю жінок презентами. А ще 8 Березня — це запах квітів мімози і початок весни.

Сукня, NANUSHKA (spazio.ua)

Ігристе у мене асоціюється з...

Олена: святковим настроєм, коли в мене на губах червона помада, а в руках келих ігристого. Такий вечір закінчується dance on the table.

Яна: літом і моїми друзями.

Олімпія: Зі святом! І не обов’язково календарним. Свято ми створюємо собі самі в будь-який комфортний день доброю компанією і веселим настроєм. Плюс — ігристе доречне до будь-яких страв і в будь-яку пору року.

Фемінізм для мене...

Олена: Фемінізм — це боротьба про рівні права й можливості, а також повагу. У тебе є вибір, і це здорово. Власне, як і вибір бути феміністкою чи ні. У світі є така проблема й не варто її заперечувати. Економічна нестабільність, недостатній правовий захист, а в деяких країнах навіть брак можливості вчитися.

Яна: Фемінізм — це свобода бути собою.

Олімпія: Фемінізм — це не моя історія. Ніколи не почувалася пригнобленою як жінка в будь-якій сфері. Мені здається, фемінізм був актуальніший на початку свого зародження, коли жінки справді мали обмежені права, або ж у деяких східних країнах.

Яна: топ, штани, все — ELENA BURBA; браслет, JW ANDERSON (theicon.ua); мюлі, No21 (tsum.ua) Олена: топ, жакет, штани, все — ELENA BURBA; сережки, туфлі — власність героїні Олімпія: комбінезон, баска, все — ELENA BURBA; босоніжки, SENSO (spazio.ua); сумка, TORY BURCH (tsum.ua); каблучка власність героїні

Ідеальна зустріч з подругами...

Олена: як у кліпі Groove Armada 'My friend'

Яна: спа, баня, улюблений бар або ресторан, домашні затишні посиденьки з приготуванням вечері.

Топ, ROKH (theicon.ua); жакет, THE ATTICO (theicon.ua); сумка, AMI (theicon.ua)
Олімпія: поло, NANUSHKA (tsum.ua); жакет, штани, все — ROKH (theicon.ua) Яна: топ, PROENZA SCHOULER WHITE LABEL (spazio.ua); штани, NANUSHKA (tsum.ua); намисто, TIMELESS PEARLY (tsum.ua); туфлі, MANU ATELIER (tsum.ua); шкарпетки власність стиліста Олена: сукня, VICTORIA BECKHAM (theicon.ua)

Без ігристого я не можу уявити...

Олена: літні вечірки на березі моря, завжди краще, коли в руках келих шаманського.

Яна: літо, море, яхта і в руці келих ігристого :)

Прикрасити вечірку подруг може ARTWINE ROSE 18. Це витримане ігристе чудове для зустрічі такої довгоочікуваної весни, адже його розвинена ароматика з нотами чорних і червоних ягід, стиглого персика й троянди без слів дає зрозуміти, що зовсім скоро ми зможемо скинути важкий одяг і вдихнути на повні груди ще свіжий березневий вітер.
Нагадаємо, що всі ігристі вина від виробника ARTWINERY створюються за класичним традиційним методом. Шампануа — саме так називається метод, який дає змогу створити натуральні ігристі внаслідок витримки в пляшках. В Україні це відбувається під землею на глибині 72 метрів в особливих мікрокліматичних умовах.

Режисер відео: Maksym Getman

Фокус- пулер: Artur Malimon

Гафер: Oleg Tintul

Фото: Anya Dvorianets

Стиль: Anastasiia Yatsenko

Асистент стиліста: Liza Melestina, Daria Bihun

Макіяж: Vitalia

Зачіски: Yevgeniya Kozlova

Декоратор: Alisa Bondarenko

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Лінійний продюсер: Ediye Derbysheva

Моделі: Ilona Svechkorenko @AvantModelsAgency

Margarita Glushkova @BallsModels

Alina Znakharenko @BallsModels

Rufina Brehman @EcosModels

Artur Malimon

Локація: Hilton Kyiv Hotel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.