До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Папа, поверь": як говорити з родичами з Росії про війну

Багато українців мають у Росії родичів чи друзів – і майже всі вони нині стикнулися з проблемою обговорення з колись близькими людьми російсько-української війни. Саме для тих, хто шукає правильні слова, щоб розказати росіянам, що саме відбувається зараз в Україні, створений проєкт "Папа, поверь". Його ініціював київський ресторатор Міша Кацурін, а поштовхом стала особиста історія Кацуріна. Його батько з Нижнього Новгорода не повірив йому, коли той зателефонував, щоб розповісти про війну. Коли підписники Міші почали ділитися подібним досвідом, він зрозумів, що це спільна проблема.

Аби допомогти людям у цій ситуації, Міша створив проєкт "Папа, поверь". Проєкт допомагає людям правильно пояснювати реальні події, які відбуваються в Україні своїм родичам з Росії. Російська пропаганда працює вже майже 20 років і багато хто на неї повівся. Та тепер за допомогою "Папа, поверь" буде легше зруйнувати міфи про російсько-українську війну. Він вчить людей дипломатично й коректно розповідати родичам з Росії про ситуацію, яка нині відбувається в нас удома. На сайті зібрані відповіді на популярні пропагандистські міфи, всі вони підкріплені реальними фактами з авторитетних джерел. Крім цього, на "Папа, поверь" є докладний гайд для спокійної і врівноваженої розмови.

Реклама

"Я відчуваю, що мій батько любить мене і хоче почути. Просто в нього не виходить, йому складно. І я, як його син, не маю відвертатися, я мушу допомогти. В мене один тато, іншого немає. Я стукатимусь і достукаюся", — коментує свою ініціативу Міша Кацурін, засновник проєкту "Папа, поверь".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.