До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олімпія Вайтмусташ про подорожі, відпочинок і літні спогади

На правах реклами

18+ Ця продукція містить нікотин і викликає залежність.

Реклама

Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Карантин перекроїв або зруйнував усі плани, які ми мали на це літо. Сьогодні плекати надію вирушити в серф-кемп до Португалії чи на Шри-Ланку не варто точно так само, як і плекати мрію про те, щоб просто поніжитися на березі океану під пишними пальмами. Проте ізоляція навчила нас задовольнятися тим, що є, і креативити. На відпустку можна налаштуватися за допомогою тропічних коктейлів, палких спогадів або нового смаку нікотинових паучів без тютюну VELO Tropic Breeze — як це робить Олімпія Вайтмусташ, яка поділилася з vogue.ua таємницями свого ідеального відпочинку й улюбленими літніми спогадами.

Олимпия ВайтмусташОлімпія Вайтмусташ

"Загалом мені складно назвати себе прихильницею пляжного відпочинку. Я охочіше вибираю напрямки, де можна вбирати історію й культуру країни. Наприклад, мені дуже імпонують Франція й Італія. Я завжди готова туди їхати. Компанію їм становить Велика Британія. Давно мрію вирушити до Лондона. Літо — чудовий період для подорожі туди: не таке плаксиве небо. Крім того, влітку в Англії проходять Королівські перегони в Аскоті, які вже давно мене ваблять, щонайменше — своїми капелюшками.

Олімпія Вайтмусташ

Але, звісно ж, заяложене романтиками словосполучення "смак літа" у мене асоціюється з іншим. Смак літа — це насамперед смак свободи. Сонячне небо дає змогу відпочивати, харчуватися і навіть працювати за межами чотирьох стін (принаймні мені). Крім того, літо — сезон, коли можна отримати максимум вітамінів з фруктів і овочів, а також — під сонечком, і період підвищеної фізичної активності, навіть якщо ви затятий домосід.

Олімпія Вайтмусташ

Я рідко схиляюся до розміреного відпочинку. Але якщо й віддаю йому перевагу, то намагаюся проводити час із користю. Зазвичай заради такого результату я вибираю певний ретрит. Наприклад, санаторій в оточенні дикої природи, де можна поправити здоров’я, а заразом — заспокоїти буйну вдачу. Саме вона сприяє тому, що всі мої подорожі я можу назвати радше дуже активними. Вони не обмежуються тільки пізнанням місцевої кухні, навпаки, у планах увібрати максимум за короткий відтинок часу: концерти, музеї, архітектурні пам’ятки, винарні — і багато прогулянок. Увечері ноги гудуть. Але й це не зупинить, якщо вночі заплановано вечірку.

Олімпія Вайтмусташ

Не можу уявити собі літа без відкритого взуття й прогулянок босоніж по травичці й піску. Без різноманітності літніх головних уборів, від капелюхів до хусток (не дарма я раніше згадала Аскот — я знатна "капелюшниця") і сонцезахисних окулярів. Без сезонних страв, наприклад, фаршированих квіток цукіні або холодливої окрошки. І без частування просто неба теж ніяк — пікніків з друзями й сім’єю. Пити вино на березі моря, спостерігаючи за заходом сонця, або сидіти на терасі з келихом ігристого й сигаретою, а якщо місце або ситуація обмежують, — з уже улюбленими паучами VELO, які не димлять і не мають жодного запаху. У VELO є паучі різного смаку й міцності. Кожен може знайти те, що йому підходить. А тепер лінійку доповнили новим літнім смаком Tropic Breeze з нотками манго, маракуї, мандарина й ананаса.

Для мене літо — це пригоди Одрі Гепберн у стрічці "Римські канікули", а з веселим товариством під настрій чудово слухати трек Валентина Стрикало "Наше літо". На пляжі я рідко читаю художню літературу, зате з насолодою — пізнавальну, іноді навіть вголос, щоб поділитися знаннями з оточенням. Наприклад, сподобався "Винний експерт за 24 години" Дженсіс Робінсон.

Олімпія Вайтмусташ

Мої спогади про літо завжди палкі та яскраві. Один з останніх улюблених — круїз Середземномор’ям з відвідуванням Іспанії, Італії, Пальми-де-Майорки й улюбленої Ібіци. Я взагалі люблю відпочинок на воді, чи то круїзний лайнер, чи то яхта або катамаран. Почуваєшся вільним птахом, бо на бажання можеш пристати до будь-якого берега. Відчуваєш подих бризу, промені сонця, тішишся приємною компанією, книгою або музикою, смаком свіжих фруктів. Якщо заплющити очі, то можна знову опинитися на палубі човна, що гойдається на хвилях".

<b>VELO Tropic Breeze</b>

* VELO — нікотинові паучі без тютюну, призначені для повнолітніх курців.

** Нині у VELO акція 1+1. У разі купівлі однієї банки за 120 грн, другу отримуєте всього за 1 грн. Докладніше про умови акції й замовлення паучів читайте на сайті VELO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.