До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фотографії принца Джорджа з нагоди 7-річчя

Кенсингтонський палац опублікував нові офіційні портрети принца Джорджа, якому 22 липня виповнилося сім років. За традицією світлини зробила його мама герцогиня Кембриджська Кетрін, яка регулярно поповнює сімейний альбом новими знімками. Фото зроблені під час карантину в заміській резиденції Анмер-Голл у Норфолку.

Принц Джордж – официальное фото в честь 7-летияПринц Джордж

Головні моменти святкування дня народження королівська сім’я не розголошує. Зважаючи на все, воно відбудеться у вузькому сімейному колі, адже навіть недавнє весілля принцеси Беатріс було максимально камерним через епідемію коронавірусу, ситуація з якою і досі важка у Великій Британії.

Реклама
Принц Джордж – официальный портрет

Нагадаємо, що принц Джордж посідає третє місце в черзі на британський престол — після батька й діда, принца Чарльза. Ще до народження його назвали найвідомішим малюком у світі, а нині ЗМІ всього світу дедалі частіше називають його "містер безпосередність" — Джордж ніколи не стримує своїх емоцій, чи то радість, чи то ніяковість або невдоволення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.