До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі портрети королівської родини за всю історію

Королівські особи ніколи не втрачають шансу зробити гарний портрет на пам’ять. Упродовж багатьох років члени британської королівської сім’ї відзначають свої дні народження, хрестини, заручини тощо, представляючи світу нові офіційні фото.

Портрет до 70-річчя принца Уельського Чарльза. На фото: герцог і герцогиня Кембридзькі, принц Джордж, принц Луї, принцеса Шарлотта, герцог і герцогиня Сассекські, Камілла, герцогиня Корнуольська і принц ЧарльзПортрет до 70-річчя принца Уельського Чарльза.

На фото: герцог і герцогиня Кембриджські, принц Джордж, принц Луї, принцеса Шарлотта, герцог і герцогиня Сассекські, Камілла, герцогиня Корнуольська і принц Чарльз

Як не дивно, королева навряд чи сама ставить штатив і вибудовує кадр. Щоб створити ідеальний офіційний портрет королівських осіб, треба чимало зусиль. Одну світлину планують, починаючи від освітлення й фону та закінчуючи кольором вбрання. Однак ретельність підготування не означає, що фото виходять формальними, строгими, нудними й не живими. Як свідчення цього, Vogue згадує найкращі портрети королівської сім’ї впродовж багатьох років.

Реклама

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.