До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мій ідеальний зимовий вечір: розповідають Яна Кензировська і Максим Некрасов

Зима – ідеальна пора року, щоб хоч ненадовго уповільнити темп, присвятити більше часу собі і власним хобі: насолоджуватися мистецтвом, кататися на лижах, читати книжки в компанії IQOS, грати з друзями в настільні ігри. У нашому новому матеріалі ді-джей Яна Кензировська і засновник агентства "ВИШЕ®" Максим Некрасов розповідають про те, що таке для них ідеальний зимовий вечір, і без чого вони не уявляють свою зиму.

Яна Кензировська

У ді-джея Яни Кензировської вечір – найактивніший час дня, адже її робочий графік часто передбачає роботу після заходу сонця. Від цього кожен вільний вечір стає для неї ще ціннішим.

Реклама
Яна Кензировська у шовковій бандані Gucci і кашеміровому гольфі Burberry

Мій ідеальний зимовий вечір – це спочатку прогулятися по засніженому парку, після приготувати смачну вечерю, а потім загорнутися в м'який плед і почитати нову книжку або подивитися фільм. Моя робота передбачає постійне спілкування з людьми, тому я по-справжньому ціную час, коли можу побути наодинці з собою.

Мені допомагають взимку розслабитися медитація, йога, масаж, іван-чай, гаряча ванна з сіллю, музика і улюблені люди.

Книжка Jack Kerouac 'The Subterraneans', IQOS, книжка Свамі Радханатха "Подорож додому"

Перед Новим роком завжди пишу список з цілями і обіцянками. І цього року – без винятків. Поки цілі не досягнуті – ділитися ними не дуже люблю. Але головний посил – стати кращою і щасливішою.

Яна Кензировська у сукні Zimmerman, helen-marlen.com

Зима пахне для мене морозною свіжістю, ялиною, мандаринами, дровами, які потріскують у каміні, імбирним печивом і корицею.

Локація зйомки: ресторан Chang, вулиця Ярославів Вал, 23а

Максим Некрасов

Максим Некрасов постійно за роботою, адже безліч проектів вимагають бути на зв'язку в режимі 24/7, але є у нього власні лайфхаки, як пережити зиму і залишитися, при цьому, щасливим.

Максим Некрасов у футболці і джинсовій куртці Gucci

Мій ідеальний зимовий вечір – в аеропорту. З посадковим талоном в місто, де світить сонце. Мені не потрібні море і океан. Досить плюсової температури і сонячного світла. Київ для мене синонім до слова "робота". 24/7. Я постійно думаю про свої проекти, про бренди. Пам'ятаю величезні об'єми інформації. Я люблю Київ найбільше у світі, але з квітня до жовтня. Злітати на заході у сіру погоду – це окреме диво.

Я завжди паралельно читаю дві книжки – одну українською, а іншу англійською. Зараз це "Творча впевненість" Тома Келлі і "21 урок для XXI століття" Юваль Ной Харарі. Дуже багато фахової літератури, але не про те, як стати багатим і щасливим, а про бізнес, про процеси в ньому, про досвід управлінців, щоб уникати однакових грабель, про колористику, про шрифти, про мистецтво. Все, що може так чи інакше допомагати розвиватися у професії. І створювати проекти все цікавіше і крутіше.

Взимку я змушений оточувати себе обігрівачами і пуховиками. Я жахливий мерзляк, тому ці речі постійно оточують мене в прямому і переносному сенсах. У мене їх дійсно багато, і вони – різні. Ще чашками з кавою і чаєм – у брудні завжди акуратно складаю використані стіки від IQOS. Щастя, що тепер не потрібно виходити на балкон курити!

Максим Некрасов

З зимою у мене асоціюються кава, грейпфрут, свічки і Mediterraneo Carthusia, – саме взимку ця безтурботність аромату Капрі особливо гостро відчутна.

Локація зйомки: ресторан INK, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, БЦ "Леонардо"

Фото: Павло Блудовський

Стиль: Ольга Жижко

Асистент стиліста: Світлана Манукян

Макіяж і зачіски: Vitalia

Продюсер: Марина Сандугей-Шишкіна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.