До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MARTINI FOOD LOVE – перший гастрономічний парк розваг

25-26 травня в Києві на Арт-заводі "Платформа" відкриється MARTINI FOOD LOVE – перший гастрономічний луна-парк з оглядовим колесом-баром, найбільшим італійським фуд-кортом і безліччю смачних розваг. Це чудова можливість не тільки насолодитися смачною їжею від найкращих ресторанів Києва, а й потанцювати під головні хіти таких українських артистів як The Maneken, Alina Pash, Женя Галич, ROZHDEN, Constantine, [O], Щасливі люди, LemoJovie.

"Для мене їжа – в певному сенсі такий же експеримент, як і музика. Мені подобається куштувати невідоме, відкривати для себе нові смаки. Додайте сюди сцену від Masterskaya, сонячну погоду і компанію хороших друзів. На мою думку, класне поєднання для вихідного дня", – розповідає Євген Філатов, фронтмен The Maneken.

Реклама
MARTINI FOOD LOVE

Гостей MARTINI FOOD LOVE чекає великий італійський фуд-корт, в якому будуть представлені популярні ресторани, які вже встигли завоювати серця жителів Києва: "Італійська редакція", Good Girl, Milk Bar, Mercato, Vabene, "Хлебный" та багато інших. Крім того, кожен охочий зможе відвідати алею фермерів, де є можливість опинитися в справжній сироварні, власноруч спекти хліб, побувати на міському маркеті зі свіжими овочами і, нарешті, приготувати свою неповторну брускету.

У розпорядженні гостей буде і театр їжі Євгена Клопотенка – унікальні експериментальні сесії, які допоможуть гостям розібратися в тому, як емоції і думки впливають на смак їжі. Йти на Martini Food Love потрібно, щоб змінити своє сприйняття смаку. Зрозуміти себе. Зрозуміти, чому різна їжа викликає у нас різні емоції. "Навчитися ставитися до їжі по-іншому. Адже це не просто засіб, який рятує від голоду. Це наші спогади, наша історія, наші звички, – розповідає Євген Клопотенко. – На Martini Food Love ви навчитеся відчувати смаки по-іншому. Сильніше. Насиченіше. Без стереотипів. І нехай, поки ви їсте – весь світ зачекає. Просто насолоджуйтеся".

Вартість вхідного квитка: 100 грн. Квиток діє в усі дні роботи луна-парку, а всі кошти від продажу спрямують на благодійність.

MARTINI FOOD LOVE

Квитки можна придбати тут:

https://concert.ua/ru/event/martini-food-love

https://kontramarka.ua/uk/event/martini-food-love-55009-83010.html

https://kiev.karabas.com/ua/martini-food-love

Додаткова інформація:

[email protected]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.