До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Консультація астролога: 5 додатків, які передбачать майбутнє

Хочете вірте, хочете ні, але космічні тіла і справді якимось чином впливають на наше життя. Ми зібрали 5 мобільних додатків з астрологічними прогнозами, які допомагають синхронізувати внутрішнє завзяття з рухом планет.

Полнолуние: что оно значитPhoto: Hillary Kladke / Getty Images
The Pattern

Сміливо завантажуйте The Pattern, якщо ви регулярно читаєте гороскоп і хочете мати більш персоналізовані і докладні розшифровки. Ця програма не публікує щоденні прогнози, зате на підставі персональних даних (дати, часу і місця народження) користувачів спрямовує "передбачення", які будуть корисними для конкретної людини в конкретний період. Також за допомогою додатку можна перевіряти сумісність з партнерами і друзями, публікувати особисті спостереження і стежити за відгуками користувачів The Pattern з усього світу.

Реклама
Co-Star

Функціональний діапазон додатка Co-Star схожий на попередній своєю здатністю перевіряти вашу сумісність з близькими. Крім доволі автентичного, але ємного прогнозу на майбутній місяць або тиждень, в Co-Star також доступний щоденний гороскоп для кожного знака зодіаку. Для точнішого прогнозу потрібно ввести дату, час і місце народження.

Time Nomad

Астрологія для просунутих користувачів — у додатку Time Nomad. Інтерфейс програми має дуже стильний і професійний вигляд, але підступ у тому, що користуватися ним зможуть тільки професіонали (ну або астрологи-початківці). Тут немає прогнозів "на завтра". Тут є натальні карти з графіками і кресленнями, за якими можна створити прогноз самостійно. Це, напевно, цікаво, але потребує часу (і знань).

Moonly

Про програму Moonly є багато чуток: когось вона вразила точністю, для когось прогнози не мають сенсу, дехто у захваті від візуального наповнення, а ще комусь інтерфейс здається занадто "дитячим". Moonly стежить за фазами Місяця і робить на їх підставі прогнози, а ще ділиться з користувачами щоденними афірмаціями.

Sanctuary

За прогнозами Sanctuary живуть багато західних інфлюенсерів і знаменитостей. Додаток приваблює детальними і зрозумілими прогнозами, індивідуальною розшифровкою натальних карт і можливістю поспілкуватися в чаті з професійним астрологом, готовим відповісти на будь-яке запитання і підтримати. Проте, за частину послуг додатка доведеться платити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.