До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як провести затишний вечір з друзями: Вадим Келлер в проєкті vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic

В Україну прийшла справжня осінь, а разом з нею — бажання проводити вечори в компанії найближчих людей, дивитися кіно, разом готувати їжу й коктейлі, ділитися теплотою. Про те, як організувати ідеальну домашню зустріч в оточенні найближчих, у спецпроєкті vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic розповідає власник івент-агентства Keller PR&Events Вадим Келлер. Вадим знає про вечірки все: саме він стоїть за багатьма світськими заходами міста, але цього разу влаштовує свято тільки для найближчих друзів — і запрошує в гості vogue.ua

Готуючись до приходу гостей, Вадим запалює в усьому домі ароматичні свічки. Його колекція налічує десятки одиниць, саме свічки допомагають створити вдома затишну, камерну атмосферу.

Реклама

Закуски господар подає у вінтажному посуді Villeroy & Boch. Як головний напій згодиться легкий освіжний коктейль MARTINI Fiero & Tonic — для нього потрібен лід, 50% MARTINI Fiero, 50% тоніку, слайс апельсина.

Але яка ж домашня зустріч із друзями без улюбленого кіно й подальшого обговорення? Вадим Келлер називає себе кіноманом і ділиться із читачами vogue.ua списком з п’яти улюблених фільмів, які радить подивитися кожному. Це "Букшоп", "Легенда", "Прянощі й пристрасті", "Білий лебідь" і "Форма води". Улюблений коктейль, ароматичні свічки й захопливий фільм — рецепт затишного осіннього вечора простий. Якщо щедро присмачити його гарним настроєм — успіх гарантований.

Відео: Polina Grebenik

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.