RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Євген Клопотенко в спецпроєкті Vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic

25 вересня 2020

Євген Клопотенко, кулінарний експерт, телеведучий і співзасновник ресторану «Сто років тому вперед», упевнений: готувати — це просто і дуже весело. У новій серії відео Vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic один з найпопулярніших кулінарів країни запрошує зазирнути до себе в гості й за невимушеною розмовою готує для нас запечені кабачки під динячим конфітуром — легку осінню закуску для коктейлю MARTINI Fiero & Tonic.

Євген душевно і з гумором показує свою парубоцьку квартиру, не без гордощів розповідає про хобі (виявляється, він затятий колекціонер) і ділиться лайфгаками як підбирати спеції до страви (спойлер: головне — щоб вам подобався їхній аромат). Книги та кулінарія — дві головні пристрасті Євгена Клопотенка. Він демонструє свою настільну книгу, яку читає вже не перший рік, — це «Великий кулінарний словник» Олександра Дюма 1873 року випуску. Ще одна настільна книга Євгена — «Перша українська загальнопрактична кухня», старовинне видання 1929 року, у якому зібрано автентичні рецепти національної кухні.

Легкий і освіжний коктейль MARTINI Fiero & Tonic (для нього вам знадобиться лід, 50% MARTINI Fiero, 50% тоніку, слайс апельсина) Євген пропонує доповнити оригінальною закускою — запеченими кабачками з динячим конфітуром. «Улюблений рецепт Лесі Українки», — повідомляє Клопотенко, який багато років вивчає українські рецепти й переосмислює на сучасний лад, надаючи їм нового звучання.

Байдуже, як ви плануєте провести цей вечір: на самоті з гарною книгою чи за романтичною вечерею з коханою людиною — прекрасний настрій з келихом MARTINI Fiero & Tonic гарантовано!     

                              

еда ·

Ще в розділі Lifestyle

Популярне