До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Єлизавета II готується судитися з принцом Гаррі та Меган Маркл

Королева Єлизавета II готується дати відсіч випадам Меган Маркл і принца Гаррі в законний спосіб. Згідно із The Sun, 95-річній монархині "набридли нападки герцога і герцогині Сассекських", і тепер їх "притягнуть до відповідальності".

Королева Елизавета IIКоролева Єлизавета II

За наявними даними, королева наказала палацовим помічникам підготувати правову стратегію, щоб протистояти безперервній критиці з боку пари. Ця стратегія охоплює консультації з експертами з питань наклепів і надіслання юридичних застережень до видавництва Penguin Random House, яке наступного року збирається випустити відверті мемуари принца Гаррі, у яких він, імовірно, розкриє подробиці життя в королівській родині.

Реклама
Принц Гарри и Меган Маркл во врмя интервью с Опрой УинфриПринц Гаррі та Меган Маркл під час інтерв’ю з Опрою Вінфрі

Королівська родина була вражена в березні, коли герцог і герцогиня Сассекські виступили із серією приголомшливих заяв під час інтерв’ю з Опрою Вінфрі. У найгучнішій з них Гаррі й Меган стверджували, що член королівської сім’ї висловив стурбованість з приводу кольору шкіри їхнього сина до його народження. Меган, представниця змішаної раси, припустила, що ці побоювання завадили її синові Арчі стати принцом.

Звинувачення в расизмі повернулися в заголовки ЗМІ з новинами про останній судовий розгляд, що його ініціювали Гаррі й Меган. Він присвячений випуску нової глави з книги 2020 року "У пошуках свободи" (Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family) про їхнє рішення залишити королівські обов’язки й переїхати до Каліфорнії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.