До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джессіка Честейн опублікувала відео з украінськими та іранськими жінками, які співають Bella Ciao

Актриса Джессіка Честейн й далі підтримує Україну. Днями акторка опублікувала в інстаграмі відео українських та іранських жінок, яку співають відому італійську партизанську пісню Bella Ciao. На відео, яке опублікувала голівудська актриса, ми бачимо, зокрема, українських захисниць, які співають в окопі.

"Жінки по всьому світу співають „Bella Ciao", борючись за свободу та мир на їхній батьківщині, — написала Честейн. — Від вулиць Ірану до окопів України, їхня сміливість відгукується у віршах". Про події в Україні акторка знає не тільки з новин: на початку серпня Джессіка Честейн приїхала до Києва, щоб висловити солідарність з українським народом та побачити наслідки повномасштабної війни на власні очі. Вона відвідала дитячу лікарню "Охматдит"; місто Ірпінь, яке пережило окупацію, а також зустрілася з президентом Володимиром Зеленським.

Реклама
Фото: Associated Press

Нагадаємо, що "Белла Чао" — італійська народна пісня, яку, за однією з версій, співали учасники італійського руху опору під час Другої світової. Сьогодні Bella Caio є символом як партизанського руху, так і запеклої боротьби за свободу та незалежність. Свою версію Bella Ciao на початку повномасштабного вторгнення записала українська співачка Христина Соловій. Вона отримала назву "Українська лють".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.