До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про нову модель Lexus UX

У лютому в офіційних дилерських центрах Lexus починаються тест-драйви нової моделі Lexus UX.

Для кого

Lexus UX – компактний концептуальний кросовер, який напевно сподобається мілленіалам. Це ідеальний кросовер для міста, чудовий для тих, хто не уявляє свій день без постійного руху і призначає десяток зустрічей. При цьому автомобіль впевнено почуває себе на трасах і зручний для дальніх поїздок, і для невеликих подорожей на вікенд. На українському ринку Lexus UX доступний в 4 комплектаціях: Eco, Business, Launch і F-Sport *.

Реклама
Дизайн

Lexus UX – дуже ефектний автомобіль. В основі дизайну – футуристична ідея синергії між стилістикою інтер'єру і екстер'єру. Зовнішній вигляд салону продовжується в екстер'єрі, і навпаки. Наприклад, плавні лінії кузова "відображаються" в салоні, що формує структуру підголівників задніх сидінь. Всі поверхні автомобіля опрацьовані скульптурно, тому зовні Lexus UX нагадує класичний спорткар.

У розробці нового Lexus UX дизайнери застосували японську концепцію "Енгава": плавний перехід панелі приладів в лінію капота забезпечує водієві прекрасну оглядовість. При цьому задня частина салону спроектована як комфортна лаунж-зона.

Революційність

Одним з важливих завдань для розробників було поліпшення аеродинаміки. За рівномірність потоків повітря і поліпшену вентиляцію відповідають як колісні диски і арки, так і задні ліхтарі, які надають автомобілю ще більшу стійкість.

Нова модель Lexus UX – ще і розширення наших уявлень про те, який вигляд можуть мати елементи сучасного автомобіля. Так, незвичні тут навіть шини. Для створення малюнка шин використовували високотехнологічні процеси лазерної нарізки. Завдяки їм вдалася зорова ілюзія: здається, що шини і колеса – це насправді одне ціле.

Вражає і панель приладів: вона має вигляд прозорої кулі і схожа на голограму. Вся інформація про роботу системи, кондиціонування і розважальні системи виводиться у вигляді таких куль. Все управління сенсорне.

Безпека

Дизайнери кросовера приділили увагу вдосконаленню безпеки. Система безпеки Lexus Safety System + другого покоління включає систему запобігання зіткнень PCS (Pre-Collision System), тепер здатну розпізнавати пішоходів навіть у темряві, а також велосипедистів вдень. Чотири вбудовані відеокамери забезпечують оглядовість на 360°, а зображення виводиться на 10,3-дюймовий екран.

За детальнішою інформацією про тест-драйви Lexus UX можна звертатися в офіційний дилерський центр вашого міста.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.