До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Якби я був на 50 років молодшим, то вступив би до української армії": Ален Делон підтримав Україну

Найвідоміші люди з усього світу висловлюють свою підтримку Україні. Серед них – 86-річний французький актор Ален Делон. Днями легендарний актор поспілкувався з президентом Володимиром Зеленським, а також зачитав уривок із "Заповіту" Тараса Шевченка. Це стане частиною програми, присвяченій Україні, яку Ален Делон записав для французького каналу TV5 Monde. Те, як Делон читає шевченківський заповіт французькою, можна почути на відео нижче. Вся програма вийде в ефір французького каналу TV5 Monde до кінця вересня.

В межах запису програми Ален Делон також поспілкувався з Володимиром Зеленським. Розмова відбулась онлайн 23 вересня, цим записом у stories поділився президент України.

Реклама

Французький актор та президент України обмінялись зворушливими компліментами на адресу один одного. Так, Володимир Зеленьский сказав: "Я ніколи не був таким великим актором, як ви. Ви мій авторитет". На що французький актор благородно відповів: "Я ніколи не буду таким блискучим і гідним президентом, як ви".

У фіналі розмови Ален Делон зізнався: "Якшо я був би на 50 років молодшим, я вступив би в армію України", висловивши захопленням українськими Збройними силами та всім народом.

Нагадаємо, що перед цим актор отримав офіційне запрошення від Володимира Зеленського завітати в Україну. Ален Делон зізнався, що приїде до України. як тільки стан його здоров'я покращиться – адже два роки тому актор пережив інсульт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.