До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 астрологів, за якими варто стежити в Instagram

У такі нестабільні часи дедалі більше людей звертаються до зірок за порадою. Астрологія входить у наше життя щодня через застосунки, меми та акаунти в соціальних мережах.

Сьогодні астрологія стала не тільки каналом контролю й визначеності, але й засобом створення ритуалів і ритмів. До того ж вона надає поколінню Z і міленіалам альтернативних способів краще зрозуміти себе і своє місце в загадковому й небезпечному світі. Щоб допомогти вам орієнтуватися у 2021 році, Vogue розповідає про найкращих астрологів, на яких варто підписатися в Instagram.

Реклама
@dididaze

Діді Дейз народився і виріс у Венесуелі й уперше зацікавився зірками у восьмирічному віці, коли натрапив на книгу про архетип Водолія. Перенесімося в сьогоднішній день. Дейз здобув велику кількість шанувальників в Інтернеті, демонструючи свій вірусний контент і попестетику.

@kesaine

Кесайн Вокер уперше захопилася астрологією в підлітковому віці на Ямайці. Однак тільки після переїзду до Нью-Йорка почала серйозно ставитися до вивчення "зіркових" наук. Як енергетична цілителька свою практику Вокер зосереджує навколо визначення поточних планетарних аспектів, які можуть стримувати клієнтів, і з’ясування, як це пов’язано з їхніми чакрами.

@mariimals

Після експериментів з різними формами чаклунства в підлітковому віці Марісса Малик почала серйозно ставитися до астрології, коли їй виповнилося двадцять. Відтоді лондонська диджейка, музична продюсерка, а тепер і астрологиня ділиться своєю небесною мудрістю через такі платформи, як Gal-Dem і Sanctuary World.

@good_horoscope

Рендон Розенбом уперше познайомилася з астрологією на сторінці гороскопів у The Times-Picayune в Новому Орлеані, а потім через інструмент сумісності на gURL.com, який вже не функціонує. Відтоді Розенбом занурилася в стародавні тексти й вивчення історії астрології. Нині Розенбом живе в Берліні й пише гороскопи для Vice.

@gangstagurry

Гері вперше потрапив в астрологію як і більшість людей: через потребу духовного наставництва. Він ріс квіром у дуже побожній південній родині й стикався з безліччю проблем. "Астрологія увійшла в моє життя, щоб допомогти краще зрозуміти себе, свою силу і те, як я можу якнайкраще використовувати її, щоб перемогти своїх демонів", — каже він. Останні кілька років Гері спрямовував свої зусилля на те, щоб допомогти іншим знайти власний шлях.

@leonamoonastrology

Леона Мун уперше захопилася астрологією, коли працювала редакторкою місцевої газети в Сан-Франциско, де їй дозволили складати щотижневий гороскоп. "Я почала вивчати астрологію, дізналася більше про карти народження й відразу відчула себе особливою, — згадує вона. — Я усвідомила здатність допомагати іншим і собі через астрологію і відтоді продовжую". Мун прагне зробити астрологію доступною для багатьох і відома своїми дотепними мемами й відсиланнями до попкультури.

@chaninicholas

Чані Ніколас з Лос-Анджелеса вперше спробувала читати по зірках у віці 12 років у Канаді. Відтоді вона керує своєю спільнотою, до якої входять Ліззі та Джейн Фонда, за допомогою гороскопів, живих виступів, приватних читань і книги-бестселера You Were Born For This: Astrology for Radical Self-Acceptance.

@naramonartstrology

Нараяна Монтуфар народилася в Мехіко. 14 років тому вона переїхала до Сан-Франциско, де обійняла посаду редакторки на сайті horoscope.com. Після занять з астрології, нумерології, кристалів і психічної енергії вона почала проводити читання для клієнтів, зрештою перейшла на роботу до astrology.com, де працює старшим астрологом і редакторкою. У своїх читаннях Монтуфар поєднує різні школи астрології, зокрема грецьку, сучасну, ведичну, маянську й шаманізм.

@gnarlyastrology

Альбе Торібіо походить з давнього роду окультистів. Мексиканський іммігрант з обмеженими можливостями, що живе в Нью-Йорку й зараховує себе до квір, Торібіо знайшов своє покликання у світі астрології. "Я завжди радий поділитися історіями про своє життя через астрологічну призму, — каже він. — Я інформую людей про астрологічну погоду й допомагаю їм зорієнтуватися в будь-яких божевільних речах, які світ готовий зробити".

@theglittercast

Рене Вотт, яка народилася у Феніксі, почала свою астрологічну подорож кілька років тому внаслідок захоплення різними формами чаклунства. Вимушена відновлювати своє життя після болісного розлучення й боротьби із залежністю, вона зуміла через все це пройти завдяки астрології.

@lisastardustastro

Ліза Стардаст виховувалася в родині нового покоління на Манхеттені (вона походить з давнього роду кабалістичних цілителів) і завжди цікавилася окультизмом. Типовий знак повітряної стихії, Стардаст любить робити астрологію доступною для всіх, часто спонукаючи клієнтів розшифровувати власні карти народження й астрологічні транзити. Вона також пише гороскопи для Teen Vogue зі своїм фірмовим гумором і дотепністю.

@alizakelly

Аліза Келлі, давня окультистка, долучилася до професійних астрологів сім років тому після запуску свого застосунку для небесних побачень Align. "Астрологія — інструмент перетворення, — каже вона. — На тлі Всесвіту в нас досить перспектив, щоб пізнати себе цілком і повністю". Нині вона працює над своєю першою книгою, This Is Your Destiny, яка вийде восени 2021 року.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.