До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спецпроект Vogue UA & ArtHuss: Христина Соловій про успіх, мистецтво та фемінізм

Напередодні 8 березня в видавництві ArtHuss виходить книга "Неймовірні. П'ятнадцять жінок, які творили мистецтво та історію" Бріджит Квінн. Американська версія видання ввійшла до Best Art & Photography Books 2017 за версією Amazon: її героїні – 15 художниць з різних епох, які вплинули на розвиток світового мистецтва. З цього приводу Vogue.ua запускає спецпроект, в якому вісім відомих українок розповідають свої історії успіху, міркують про мистецтво та фемінізм.

Шоста героїня проекту – музикант Христина Соловій.

Реклама
Христина Соловий
Про поняття selfmade woman

Це жінка, яка незалежно від обставин та середовища самостійно реалізувала свій потенціал особистості та досягла соціально важливого успіху. Але я б не розділяла self made людей за ґендером, це применшує успіх жінки.

Про улюблених героїнь в мистецтві

Марко Вовчок, Вірджинія Вулф, Коко Шанель, Сімона де Бовуар, Бріжит Бардо

Про власну суперсилу

У сміливості бути собою за будь-яких обставин.

Про баланс

Я завжди перебуваю у перманентному пошуку. Мабуть, у цьому і полягає весь сенс – бути у пошуку балансу, а не знайти і дотримуватись його.

Про гендерну рівність

У чоловіків номінальна роль управління в суспільстві, проте у найменшій складовій суспільства – сім’ї – головою є жінка. Можливо, чоловіки і управляють суспільством, проте чоловіками керують жінки. Щодо дискрімінації, то кожній українській жінці є що розповісти про харасмент – слово, яке ми всі вивчили завдяки флешмобу #янебоюсьсказати. Я не виключення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.