До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спецпроект Vogue UA & ArtHuss: Катерина Кухар про успіх, мистецтво та фемінізм

Напередодні 8 березня видавництво ArtHuss презентує книгу "Неймовірні. П'ятнадцять жінок, які творили мистецтво та історію" Бріджит Квінн. Американська версія видання увійшла до Best Art & Photography Books 2017 за версією Amazon: її героїні – 15 художниць з різних епох, які вплинули на розвиток світового мистецтва. З цього приводу Vogue.ua запускає спецпроект, у якому вісім відомих українок розповідають свої історії успіху, розмірковують про мистецтво і фемінізм.

Четверта героїня спецпроекту прима-балерина Національної опери Катерина Кухар.

Реклама
Про поняття selfmade woman

Це жінка, яка "зліпила себе" і побудувала блискучу кар'єру, незважаючи на свої стартові можливості в житті. Та, яка розуміє свої цінності, пріоритети, реальні можливості і, виходячи з цього, перетворює свої мрії в реальність.

Про улюблених героїнь зі світу мистецтва

Буквально на днях я повернулася з двомісячного туру по Франції, тому першими в голові з’являються імена француженок. Мене надихає особистість-легенда Жанна д'Арк – символ безстрашності, сили, жінка, яка своєю мужністю надихнула чоловіків на боротьбу за свою державу. Письменниця Жорж Санд – вона привнесла в літературу впевнений жіночий голос. Дизайнер Коко Шанель – завдяки своїй впертості і таланту, вона змогла досягти найвищих вершин в моді. Співачка Едіт Піаф – в маленькій і тендітній постаті, така сила голосу і духу. Марія Тальоні – новатор в балетному мистецтві: хоча вона не була володаркою балетної фігури, саме вона ввела в балет пачку і вперше танцювала на пуантах.

Про власну суперсилу

Моя сила в людях, які мене оточують і люблять. У позитиві та енергії.

Про баланс між сім'єю, роботою і захопленнями

На все часу вистачати не може. Це ілюзія. Але мені вистачає часу на найголовніше.

Про гендерну рівність

Дискримінації не відчувала ніколи. Мудра жінка завжди почуває себе впевнено в будь-якому оточенні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.