До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку книжку Емма Вотсон радить прочитати перед Різдвом

Емма Вотсон – затята читачка. Настільки, що знову активно ховає книжки, щоб хтось міг знайти їх і прочитати до Різдва. Минулого разу британська зірка розповіла Vogue про різні місця по всьому місту, де варто шукати ці подарунки від неї. Тепер акторка ховає одну конкретну книжку – "Маленькі жінки".

Фото: @emmawatson

Вотсон розповіла про цю ініціативу в своєму дописі в Instagram: "Я рада повідомити про глобальний флешмоб @bookfairiesworldwide, в межах якого заховали 2000 копій роману "Маленькі жінки"! #LWBookFairies починається сьогодні і представляє понад сотню різних випусків класичного роману Луїзи Мей Олкотт, щоб відсвяткувати вихід #LittleWomenMovie...". І найкраще? Кожна копія містить приховану рукописну замітку від самої Вотсон. Всього в флешмобі беруть участь 38 країн, що робить це найбільшим заходом Book Fairies.

Реклама
Фото: @emmawatson

Вотсон, яка зіграла Мег у новій екранізації Ґрети Ґервіґ "Маленькі жінки", яку представлять у британських кінотеатрах 26 грудня, прагне, щоб глядачі насолодилися класичним текстом ще до перегляду нової екранізації.

Нагадаємо, що кілька років тому Вотсон створила власний онлайн феміністський книжковий клуб Our Shared Shelf з метою просування жінок-письменниць з усіх усюд. З тих пір вона відстоювала багато книжок, які мотивують та змушують замислитися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.