До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джоан Роулінг випустить нові книжки про всесвіт Гаррі Поттера

Джоан Роулінг представить чотири нові електронні книжки про всесвіт Гаррі Поттера, щоб дати шанувальникам можливість "заглибитися в багату історію магії".

Історії з'являтимуться на сайті Роулінг Pottermore. Вони будуть присвячені всім царинам з "чарівного світу", зокрема урокам, вивченим у Школі чарів та чаклунства Гоґвортсу. Серія називатиметься Harry Potter: A Journey Through.

Реклама

"Приготуйтеся заглибитися в багату історію магії (нехай це буде наша власна маглівська історія або чарівний світ, створений Дж. К. Роулінг) з цією новою серією електронних оповідань", – йдеться в заяві на сайті Pottermore.

"Гаррі Поттер: Історія магії"

Крім вивчення походження магії за допомогою історії та фольклору, в оповіданнях будуть представлені замітки, сторінки рукописів і чарівні замальовки, як це було раніше в книжці "Гаррі Поттер: Історія магії". Перші дві книжки надійдуть у продаж 27 червня і будуть присвячені захисту від темних мистецтв, а також варінню зілля і травології.

Третя і четверта книжки, які вийдуть незабаром після цього, будуть присвячені провидінню та астрономії, а також догляду за магічними істотами. Всі чотири видання проілюструє лондонський художник Рохан Деніел Ясон. Початково їх представлять англійською, французькою, італійською та німецькою мовами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.