До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення: вийшов трейлер 4-го сезону "Оповіді служниці"

Hulu представив трейлер четвертого сезону "Оповіді служниці" й підтвердив повернення знаменитого серіалу 28 квітня 2021 року.

Заснований на однойменному романі Маргарет Етвуд, серіал став справжнім гітом з моменту його прем’єри у 2017 році. Здобувши перемогу у 8 з 13 номінацій на премію "Еммі", ця захоплива адаптація повертається з новим сезоном, у якому головну увагу буде прикуто до життя головної героїні Джун Осборн в умовах повстання. Як показано в трейлері, Джун переховується через свій зухвалий вчинок у фіналі третього сезону, а грізна тітка Лідія, стурбована дедалі більшим заколотом, наказує схопити її. Трейлер також демонструє, як Джун зміцнює свої позиції лідерки повстанців. Вона об’єднується зі служницями й переконує їх боротися.

Реклама

Новий трейлер дає фанатам привід для втіхи, оскільки, нарешті, підтверджує дату виходу четвертого сезону. Також гарна новина в тому, що четвертий сезон не стане останнім для шоу, оскільки Hulu вже продовжив "Оповідь служниці" на п’ятий сезон. Окрім оригінального складу, у четвертому сезоні з’явиться кілька нових персонажів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.