До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про перезапуск "Ангелів Чарлі"

Ми живемо в епоху, коли невтомно інтерпретують і перевипускають культові кінострічки. Одним з найбільш очікуваних таких релізів став фільм "Ангели Чарлі" – нова версія однойменного серіалу 1970-х років. Все, що відомо про римейк, – розповідає Vogue UA.

Елізабет Бенкс, Крістен Стюарт, Наомі Воттс і Елла Балінська (фото: @CharliesAngels)
Режисер

Елізабет Бенкс стала не тільки режисером стрічки, але і зайнялася її продюсуванням через свою власну компанію Brownstone Productions, яку вона створила разом з чоловіком Максом Гендельманом. Акторка розповіла The Hollywood Reporter, що вона майже випадково приєдналася до проекту: "На одній із зустрічей з Sony мені наче випадково сказали, що вони хотіли б щось зробити з "Ангелами Чарлі". Я пішла додому, і, як сказали б багато творчих людей, мені наснився про це сон. Я відчула, що в мене є шанс, тому з часом повернулася і поділилася своїми ідеями, а їм дійсно сподобалося".

Реклама
Елла Балінська, Крістен Стюарт, Елізабет Бенкс і Наомі Воттс (фото: @ElizabethBanks)

Бенкс не раз з ентузіазмом висловлювалася про гендерну нерівність в Голлівуді як на екрані, так і поза ним, тому ймовірно, що перезапуск культової саги матиме потужне феміністське послання. "Ангели Чарлі" для мене є одним з оригінальних брендів, які прославляють жіночу силу з моменту дебюту серіалу в 1970-х роках", – сказала Бенкс, коли оголосили про зйомки фільму.

Акторський склад
Крістен Стюарт, Елла Балінська і Наомі Воттс (фото: @ellabalinska)

Ангелів Чарлі цього разу зіграють Наомі Скотт, Елла Балінська і Крістен Стюарт. Ніякої інформації про головних персонажів поки не розкривають – навіть їх імена тримають у таємниці. Також в римейку з'являться Ноа Сентінео (нова зірка платформи Netflix) і Сем Клафлін ("Голодні ігри", "До зустрічі з тобою"). Найбільш інтригує, що тепер у фільмі буде три версії персонажа Бослі – посередника між дівчатами і Чарлі. Раніше цю роль виконували Девід Дойл у телесеріалі і Білл Мюррей в оригінальних фільмах 2000 і 2003 року. Сама Бенкс з'явиться в ролі одного Бослі, а Джимон Гонсу і Патрік Стюарт виступлять у ролі інших.

Сюжет

Цей фільм є римейком серіалу 1970-х років про тріо прекрасних приватних детективів, які працюють в агентстві в Лос-Анджелесі на загадкового Чарлі Таунсенда, якого насправді ніколи не бачили в кадрі. Проте, версія історії Бенкс, ймовірно, матиме набагато більше спільного з перезавантаженням франшизи на початку 2000-х років, коли Дрю Беррімор, Камерон Діаз і Люсі Лью сформували ідеальне жіноче тріо.

Дрю Беррімор, Камерон Діаз і Люсі Лью у фільмі "Ангели Чарлі", 2000

Подробиці сюжету ще невідомі, але деякі ключові деталі навмисно розповіли самі зірки. "Ви мало що знаєте про їх особисте життя або про те, з ким вони зустрічаються", – розповіла Наомі Скотт в інтерв'ю для журналу Vogue. "Мова йде про агентство, яке виходить на світовий рівень, де є високі технології, і яке обізнане про все". Стюарт підтвердила це в розмові з Variety: "Це щось на зразок вдосконаленої версії. В останніх фільмах багато кітчу, що мало дуже кумедний вигляд. Але зараз, якщо ви бачите жінку в бою, все має бути максимально реалістично".

Фото: @CharliesAngels

Також підтверджено, що агентство Таунсенда тепер є глобальним підприємством з цілою мережею ангелів по всьому світу, які "пов'язані і допомагають один одному". Згідно з Instagram-акаунтом Наомі Скотт, у агентства є офіси в Пекіні, Берліні, Лондоні, Лос-Анджелесі, Мумбаї, Найробі і Сан-Паулу. Балінська також опублікувала снік-пік того, що схоже, що є штаб-квартирою організації – сучасного скляного хмарочоса з захопливими для духу видами (швидше за все, в реальному житті це Ельбська філармонія в Гамбурзі).

Прем'єра

Зйомки фільму почалися в вересні 2018-го і завершилися до кінця року. Примітно, що Елізабет Бенкс досліджувала і сама вибрала місця зйомок. Велика частина екшену знята в Німеччині і Туреччині, включно з бароковим замком Моріцбург у Саксонії і іподромом Veliefendi XVIII століття у Стамбулі. Фільм має з'явитися на великих екранах 1 листопада 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.