До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про повнометражний фільм "Абатство Даунтон"

Від сюжету до акторів – Vogue UA розповідає все, що відомо про довгоочікувану кінострічку "Абатство Даунтон".

Елізабет Макговерн, Меггі Сміт, Г'ю Бонневілль, Аллен Ліч і Лора Кармайкл у фільмі "Абатство Даунтон"
Акторський склад

У повнометражному фільмі зіграють практично всі головні актори однойменного культового серіалу, включно з Меггі Сміт у ролі вдови графині, Г'ю Бонневіллем і Елізабет Макговерн як графа і графині Грентем, Мішель Докері в ролі Леді Мері, Лору Кармайкл у ролі Леді Едіт, Пенелопу Вілтон у ролі Ізабель Кроулі, Джима Картера в ролі Чарльза Карсона, Філліс Логан у ролі місіс Г'юз.

Реклама
Мішель Докері у фільмі "Абатство Даунтон"

У майбутньому фільмі глядачі не побачать Лілі Джеймс, яка зіграла Леді Роуз у серіалі. Але з'являться і нові актори: Імелда Стонтон в образі персонажа на ім'я Леді Бегшоу і Джеральдін Джеймс в ще невідомій ролі.

Сюжет

За сценарій фільму відповідав Джуліан Феллоуз, який писав його і для оригінального серіалу ITV. 3 квітня представили трейлер, який показав перші деталі сюжету: дія буде зосереджена навколо візиту короля Георга V і королеви Марії в Даунтон. Жителі абатства, схоже, затягнули паски, а Леді Мері контролює підготовку до королівського візиту.

Поки повний трейлер, представлений на CinemaCon, ще не доступний для публіки, коротка рекламна кампанія демонструє замок Гайклер у всій красі, який супроводжують дзвони дзвіночків у кімнатах прислуги і миттєво впізнавана мелодія.

Прем'єра

Виробництво фільму "Абатство Даунтон" завершене, а прем'єра в Великобританії запланована на 13 вересня. "З тих пір, як серіал закінчився, шанувальники "Абатства" чекають з нетерпінням продовження історії сім'ї Кроулі", – сказав голова Focus Features Пітер Куявські. "Ми раді приєднатися до цієї неймовірної команди, щоб повернути світ Даунтон на великий екран".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.