До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Ірландії стартували зйомки приквела "Гри престолів"

Хороші новини: в Північній Ірландії почалися зйомки приквела "Гри престолів". Нагадаємо, що ключову роль у серіалі, який стане предтечею основних серій, зіграє Наомі Воттс, а також зірка серіалу "Доктор Хто", Джон Сімм. Проект називатиметься The Long Night ("Довга ніч"), а події приквела відбуваються за тисячі років до тих, що описують у "Грі престолів".

Наомі Воттс

Місцеві медіа повідомляють, що основною локацією для зйомок стала провінція Белфаст. Свого часу саме там знімали кілька сцен "Гри престолів", що вже стали культовими, включно з "Червоним весіллям" та "Битвою байстрюків". Чи подасться знімальна команда ще кудись ("Гру престолів" свого часу знімали в Ірландії, Шотландії, Великобританії, Іспанії і Чорногорії), поки невідомо.

Реклама

Поки продюсери повідомили зовсім мало деталей: так, відомо, що Наомі Воттс зіграє "харизматичну світську даму, яка приховує темну таємницю". Творці сценарію – Джейн Голдман (вона працювала над фільмом "Люди Ікс: Перший клас) і Джордж Р. Р. Мартін, автор саги "Пісня льоду і полум'я". Режисер проекту – С.Дж. Кларксон, який працював над проектом "Джессіка Джонс". Прем'єру приквела варто очікувати не раніше, ніж наприкінці 2020 року. Чекаємо перших фото зі знімального майданчика, щоб оцінити масштаб приквела.

Белфаст, Ірландія

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.