До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер нового фільму Гая Річі "Гнів людський"

Для тих, хто скучив за масштабними кінопрем’єрами, є чудові новини: 22 квітня в український прокат виходить новий фільм Гая Річі "Гнів людський". Головну роль грає Джейсон Стейтем, а компанію йому склали Скотт Іствуд і Джош Гартнетт. Судячи з трейлеру, на нас чекає дотепний екшн у фірмовій манері Гая Річі.

Джейсон Стетхем грає Гілла — загадкового й непривітного на вигляд британського джентльмена, всередині якого палає жага правосуддя. Згідно із синопсисом, головний герой "з власних мотивів має намір знайти замовника серії багатомільйонних пограбувань, які сколихнули Лос-Анджелес. У цій заплутаній грі кожен відіграє свою роль, а винні обов’язково відчують гнів людський..."

Реклама

"Гнів людський" став першим фільмом Гая Річі, події якого відбувається тільки в США. Вперше за останні 15 років Річі знову працює з одним зі своїх улюблених акторів — Джейсоном Стейтемом, який прославився завдяки культовим стрічкам Річі "Великий куш" і "Карти, гроші, два стволи". Сам режисер зізнається, що це возз’єднання для нього дуже важливе. "Мені завжди подобався Джейсон Стейтем як актор. Ці роки кожен з нас ішов своєю дорогою, але я відчував, що нам потрібно знову попрацювати разом. Ця історія стала ідеальним приводом. „Гнів людський" зачіпає дуже багато тем, від помсти і до мистецьких пограбувань, і в міру того, як розгортатимуться події, ми розкриємо приголомшливі таємниці, які призведуть до потужної конфронтації. Такого Джейсона Стейтема ви ще не бачили".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.