До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільми про сильних жінок, в яких зіграла Діана Крюгер

Діану Крюгер люблять як глядачі, так і інсайдери кіноіндустрії. Вона справжній професіонал і цінує дисципліну, вона красива і розумна. Її любов до прекрасного і порядку розвинули батьки, які віддали дівчинку на балет в юному віці. Ще тоді актриса полюбила демонструвати себе глядачам. Згодом вона працювала "плакальницем", супроводжуючи померлих, працювала в піцерії, і бралася за будь-яку справу, яка приносила гроші. Вони були потрібні їй після розлучення батьків. Далі почалась кар'єра моделі, а потім актриси. Життя подарувало дівчині сильний дух. Часто вона демонструвала це в кіно. У день народження Крюгер Vogue UA згадує її найкращі ролі.

"Прощавай, моя королево"

Фільм розповідає про декілька днів життя Марії-Антуанетти під час Великої французької революції. Крюгер зіграла роль королеви Франції так, що зал аплодував стоячи під час Берлінського кінофестивалю. Сама актриса зізналася, що боялася цієї ролі не менше, ніж хотіла її.

Реклама

"Френкі"

У цій стрічці актриса перевтілилася в модель, чия кар'єра повільно завершується. Раніше вона була королевою подіуму, але з часом ставала все менш популярною. Продюсером цієї драми теж була Крюгер.

"Одержимість"

Один з найпопулярніших фільмів, в якому знялася німецька актриса. "Одержимість" – більш нова версія "Квартири" з Венсаном Касселем і Монікою Беллуччі. Дія відбувається в Нью-Йорку. Крюгер грає роль дівчини, що таємниче зникла.

"Афера під прикриттям"

У цьому американському фільмі героїня Діани допомогла оперативникам провести найнебезпечнішу операцію під прикриттям в історії і розкрити схему відмивання грошей.

"На межі"

Фільм, після якого у багатьох глядачів лилися сльози і тимчасово зникала здатність говорити. Він став учасником основного конкурсу 70-го Каннського кінофестивалю і отримав позитивні відгуки критиків. Крюгер в ньому грає, мабуть, найбільш серйозну роль у своїй кар'єрі. У її героїні Каті гинуть чоловік і син під час теракту. Вона починає мстити за них.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.