До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серіал "Емілі в Парижі" продовжили на другий сезон

Новина, яка точно не залишить вас байдужими: серіал "Емілі в Парижі" продовжено на другий сезон. Про це повідомила компанія Netflix на власній сторінці у твіттері. У тизері головні герої серіалу вимовляють фразу deux, натякаючи, що Емілі Купер залишається в Парижі, далі вчить французьку і на неї чекає ще безліч пригод. Netflix також опублікувала жартівливий лист, який паризька шефиня Емілі, Сільві, адресувала її американській кураторці Мадлен: у ньому Сільві іронізує з приводу того, що Емілі доведеться залишитися в Парижі ще надовго...

Нагадаємо, "Емілі в Парижі" — серіал про пригоди чарівної американки Емілі в Парижі, її романи й кар’єрні успіхи та невдачі — мабуть, стало найобговорюванішим шоу цієї осені. Французькі критики його вщент рознесли — здебільшого через кліше й стереотипи в зображенні французів. Проте шоу "Емілі в Парижі" ввійшло до десяти найпопулярніших серіалів Netflix і тому триватиме у 2021 році.

Реклама

Ну, а на закиди критиків творець серіалу Даррен Стар, який увійшов в історію телебачення як автор "Сексу й міста", уже відповів в інтерв’ю Variety. За його словами, "Емілі в Парижі" зображує зіткнення культур, з яким головна героїня Емілі якраз намагається змиритися. "Це американське шоу, а не французьке. Це американський погляд і американський досвід перебування в Парижі... Я думаю, це висміює обидві культури — і в цьому сіль нашого проєкту", — сказав Стар.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.