До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пріянка Чопра й Нік Джонас стали батьками

21 січня Пріянка Чопра й Нік Джонас порадували своїх шанувальників чудовою новиною — вони стали батьками, скориставшись послугами сурогатної матері.

Пріянка Чопра і Нік Джонас

"Ми раді розповісти вам, що завдяки сурогатній матері на світ з'явилася наша дитина, наш первісток. Ми просимо поважати наше особисте життя в такий особливий час", — звернулися Чопра і Джонас до своїх шанувальників у соціальних мережах. Стать дитини і її ім'я знаменитості залишили поки що в секреті.

Реклама

Нагадаємо, що Пріянка Чопра й Нік Джонас стали чоловіком і дружиною у грудні 2018 року, а їхні весільні святкування тривали цілий місяць згідно з індійськими традиціями. Самих тільки весільних суконь у нареченої було чотири — від класики Ralph Lauren до національного сарі. Докладніше про її весільне вбрання можна прочитати за посиланням. А ми тим часом згадуємо найкращі спільні виходи пари за ці роки спільного життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.