До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Переможці 75-го Венеціанського кінофестивалю

У Венеції завершився 75-й Венеціанський кінофестиваль, головою журі якого був режисер Гільєрмо дель Торо. Переможців разом з ним також вибирали Наомі Воттс, Крістоф Вальц, Ніколь Гарсія.

Альфонсо Куарон

Другий раз поспіль "Золотий лев" їде в Мексику. Цього року переможцем став режисер Альфонсо Куарон за драму "Рома", яка розповідає історію про життя в Мехіко. Куарон називає стрічку в деяких сенсах автобіографічною. Гран-Прі отримав грек Йоргос Лантімос за "Фаворитку", а виконавиця головної ролі Олівія Колман стала найкращою актрисою. А найкращим актором журі обрало Віллема Дефо за роль в "Ван Гог. На порозі вічності".

Реклама
Олівія Колман
Вільям Дефо

Також журі відзначило Ітана і Джоела Коенів за найкращий сценарій до фільму "Балада Бастера Скраггса". Спеціальний приз отримала стрічка "Соловей" молодого режисера Дженніфер Кент, а "Срібний лев" поїхав у сусідню Францію – його володарем став Жак Одіяр за фільм "Брати сістерс".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.