До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Роберт Паттінсон у ролі Бетмена

Режисер нового "Бетмена" Метт Рівз представив відеотизер, на якому можна розглянути беткостюм і новоспеченого Брюса Вейна.

Звісно, в хвилинному відео багато не продемонстрували: розмитий Роберт Паттінсон стоїть під червоним світлом. Камера фокусується на його грудях і демонструє фірмового кажана. На тлі грає тематична музика, створена композитором фільму Майклом Джаккіно ("Доктор Стрендж", "Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія").

Реклама

Нагадаємо, що продюсером фільму про нового Бетмена виступив Бен Аффлек, що останній одягався в альтер-его Брюса Вейна. Аффлек знявся в ролі Бетмена у двох фільмах, створених режисером Заком Снайдером: "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" 2016 року і "Ліга справедливості" 2017 року. Згідно зі The Hollywood Reporter, Паттінсон змагався за роль з Армі Гаммером, Ніколасом Голтом і Аароном Тейлор-Джонсоном. Стрічка вийде в прокат 25 червня 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.