До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Олівія Колман у серіалі "Великі сподівання"

BBC взялися за масштабну екранізацію роману Чарльза Дікенса "Великі сподівання". Судячи з першого оприлюдненого кадру, нас чекає видовищна стрічка з прекрасним акторським складом — так, роль міс Гевішем зіграє Оівія Колман, зірка серіалу "Корона" та фільму "Фаворитка", завжди дуже яскрава й органічна в костюмованих історичних драмах.

"Великі сподівання" — культовий роман Чарльза Дікенса 1861 року. Історія розповідає про бідного юного сироту, на ім’я Піп (його зіграє Фіон Вайтхед, відомий по фільму "Дюнкерк"). Піп починає отримувати гроші від анонімного покровителя, коли йому виповнюється 18 років. Його благодійниця — міс Гевішем, "надзвичайно багата й похмура стара леді". Вона запрошує хлопчика до власного будинку, де він закохується в її прийомну доньку, Естеллу. Однак варто пам’ятати, що в Дікенса все не так просто, як здається, – не в останню чергу тому, що міс Гевішем покинули біля вівтаря багато років тому, і вона має давню образу на чоловіків загалом.

Реклама

Над адаптацією роману для телебачення працює зіркова команда. Так, продюсери серіалу — Том Гарді та Рідлі Скотт. Сценарій написав письменник, лауреат BAFTA Стівен Найт, який раніше екранізував "Різдвяну пісню" для BBC, а режисером серіалу стала Люсі Форбс ("The End of the F***ing World").

"Великі сподівання" міститимуть 6 серій. Орієнтовно реліз серіалу відбудеться у 2023 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.