До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Венеція-2017: Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем на прем'єрі фільму "Любити Пабло"

У Венеції відбулася прем'єра одного з найочікуваніших фільмів фестивалю – драми іспанського режисера Фернандо Леона Де Араноа "Любити Пабло". Головні ролі у фільмі виконав харизматичний акторський і сімейний дует – Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем. Бардем зіграв Пабло Ескобара – колумбійського наркобарона, політика, одного з найодіозніших персонажів 20 сторіччя, а Пенелопа Крус – його кохану, журналістку Вірджинію.

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем

На прем'єрі актори з'явилися пліч-о-пліч: Пенелопа Крус – в білій сукні Atelier Versace, Хав'єр Бардем – у чорному костюмі й метелику.

Реклама

Напередодні в інтерв'ю італійському Vogue актор зізнався, що все життя мріяв зіграти Ескобара. "Образ Пабло Ескобара полонив мене років двадцять тому. Я багато читав про нього, і мені подобалося те, що простій людині вдалося створити навколо себе цілу імперію. Мене не раз кликали зіграти його, але я відмовлявся, допоки не зайшов ідеальний сценарій".

"Любити Пабло" виходить у прокат 14 грудня.

Читайте також:

8 сериалов, которые стоит посмотреть осенью

Анджеліна Джолі зіграє у продовженні "Чаклунки"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.