До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix продовжив серіал "Емілі в Парижі" ще на два сезони

Netflix продовжив свій серіал "Емілі в Парижі" на третій і четвертий сезони. Другий сезон шоу вийшов у грудні 2021 року й дебютував у Global Netflix Top 10, куди потрапив і перший сезон. Перший сезон "Емілі в Парижі" також став найпопулярнішим комедійним серіалом Netflix у 2020 році.

Лили Коллинз в сериале Лілі Коллінз у серіалі "Емілі в Парижі"

Сюжет "Емілі в Парижі" прямує за Емілі (Лілі Коллінз), амбітною маркетологинею з Чикаго, яка несподівано дістає роботу в Парижі. Вона переїжджає до французької столиці й починає нове життя, сповнене пригод і випробувань.

Реклама

У другому сезоні Емілі вже впевненіше почувається в Парижі, але все ще бореться з особливостями французького життя. Потрапивши в любовний трикутник зі своїм сусідом і першим справжнім другом-французом, Емілі сповнена рішучості зосередитися на роботі, яка з кожним днем стає дедалі складнішою.

Лили Коллинз в сериале Лілі Коллінз у серіалі "Емілі в Парижі"

До слова, другий сезон "Емілі в Парижі" знову викликав обурення аудиторії. Цього разу через недобре й стереотипне зображення українки — дівчини з Києва, на ім’я Петра, з якою Емілі знайомиться на заняттях французької. Про скандал, що вибухнув навколо епізоду, ми писали в цьому матеріалі.

Наступний сезон серіалу знову зніматимуть у студіях Парижа на околиці французької столиці навесні або влітку. Автор шоу Даррен Стар, у доробку якого такі популярні серіали, як "Секс і місто", "Беверлі-Гіллз, 90210" і "Мелроуз-Плейс", наприкінці цього місяця завершує знімати своє нове шоу Uncoupled — також для Netflix. Відтак працюватиме над сценарієм 3 сезону "Емілі в Парижі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.