До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix представили тизер другого сезону "Гри в кальмара"

Південнокорейський гіт "Гра в кальмара", найпопулярніший серіал Netflix усіх часів, повертається з другим сезоном. Про це Netflix повідомили у Twitter й опублікували короткий 10-секундний тизер. Але чекати треба буде довго: другий сезон вийде не раніше як наприкінці 2023 року.

"А тепер Кі Хун повертається, — сказав режисер, сценарист і виконавчий продюсер Хван Дон Хюк у листі до шанувальників. – Фронтмен повертається. Наближається 2 сезон". Режисер також додав, що йому знадобилося 12 років, щоб оживити перший сезон Squid Game, але водночас лише за 12 днів Squid Game стала найпопулярнішим серіалом в історії. У новому сезоні на глядача чекають нові герої: ми зустрінемося з бойфрендом Енг-хі — робота-ляльки з першого епізоду.

Реклама

Нагадаємо, "Гра в кальмара" — південнокорейський серіал, що розповідає про групу людей, які через матеріальну скруту вирішили взяти участь у таємному турнірі на виживання з фінальним призом. У процесі герої розуміють, що виживуть у цій страшній грі тільки найсильніші. Серіал режисера Хван Дон Хека присвячений проблемі класової нерівності в Південній Кореї, а ідею породила особиста фінансова криза, яку пережив режисер і його сім’я у 2010-х. З моменту дебюту на Netflix 17 вересня серіал переглянули 111 мільйонів людей. Серіал посідає 1-е місце в списку 10 найкращих Netflix у 94 країнах світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.