До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Не купуйте бомби": новий фільм Вів’єн Вествуд

8 квітня Вів’єн Вествуд виповнюється 80 років, і з нагоди цієї події вона представляє короткометражний фільм, який покажуть на великому екрані лондонської площі Пікаділлі.

Vivienne Westwood весна-лето 2021Vivienne Westwood весна-літо 2021

Вів’єн Вествуд відзначає своє 80-річчя серією соціальних та екологічних проєктів і короткометражним фільмом Do Not Buy a Bomb, у якому вона співає переписану версію Without You з мюзиклу "Моя прекрасна леді". Стрічку Вествуд транслюватимуть на площі Пікаділлі в Лондоні в четвер о 20:21 за місцевим часом на спеціальному екрані. Лондон як і раніше перебуває в цілковитій ізоляції, тому ті, хто не зможе дістатися до площі Пікаділлі в четвер увечері, матимуть змогу переглянути 10-хвилинний фільм "Не купуйте бомби" на сайті Circa.art.

Реклама

У фільмі Вествуд порушує тему байдужості суспільства до неминучих екологічних катастроф. Вона міркує про Англію без людей і закликає "зупинити виробництво зброї, що зупинить зміну клімату, а в довгостроковій перспективі — війну".

"Я завжди поєднувала моду з активізмом: одне допомагає іншому. Може, мода зупинить війну", — каже дизайнерка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.