До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енн Гетевей взяла участь у #pillowchallenge

Краще пізно, ніж ніколи – вирішила актриса Енн Гетевей і взяла участь в #pillowchallenge, що стартував у соціальних мережах на початку квітня. У себе в Instagram вона опублікувала забавне фото, в якому не просто зібрала плаття з подушки, а спорудила складний наряд з декількох штук різних розмірів. Причому, про своєчасність цього поста Гетевей пожартувала фразою: "Королева ніколи не спізнюється, всі інші просто прийшли рано".

Енн Гетевей

Шанувальники акторки прийшли у захват від цієї самоіронії й засипали її коментарями – понад 13 тисяч. До речі, іронічний характер фото й почуття гумору Гетевей підкреслюють і аксесуари, якими вона оточила "сукню" – величезні крила метелика, масивні навушники та грубі черевики. Ніякої романтичності, ніжності або вивірених Instagram-поз. Нагадаємо, що зі знаменитостей в #pillowchallenge також взяли участь актриси Хеллі Беррі та Трейсі Елліс.

Хеллі Беррі

Трейсі Елліс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.