До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Стоун зіграє Стервеллу Де Віль

Емма Стоун зіграє культового діснеївського персонажа – Стервеллу Де Віль. Злочинниця, яка ненавидить собак, цього разу постане в образі розкішної, але все-одно жорстокої лондонської спадкоємиці, яку вперше озвучила Бетті Лу Джерсон 1961 року, а потім чудово зіграла Гленн Клоуз 1996-го. Як повідомляє The Hollywood Reporter, Де Віль в інтерпретації Стоун набуде рішучого панк-вигляду, а крадіжка цуценят відбуватиметься в 1980-х роках.

Емма Стоун

Австралієць Крейг Гіллеспі, відомий завдяки фільму "Я, Тоня" (2017), за чутками, – головний претендент на режисерське крісло. Він уже двічі працював з Disney над фільмами "Проти шторму" і "Рука на мільйон", і здається ймовірним кандидатом.

Реклама
Гленн Клоуз в ролі Стервелли Де Віль

Є припущення, що компанія робить вже третій римейк тому, що сподівається повторити успіх "Малефісенти" (2014 року), де головну роль зіграла Анджеліна Джолі. Тоді фільм в прокаті зібрав 758 мільйонів доларів у всьому світі. А після колосального успіху картини "Ла-Ла Ленд" (2017) Емма Стоун стала зіркою першого ешелону, яка зможе зіграти злу, жорстоку і егоїстичну жінку з ексцентричними манерами і любов'ю до паління.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.