До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гра престолів: як бренди підготувалися до виходу 8 сезону

Протягом усіх семи сезонів серіалом "Гра престолів" надихалися, його оспівували і ним спекулювали, щоб привернути увагу фанатів. Але напередодні фінального сезону світ лихоманить особливо. У матеріалі розповідаємо про найгучніші випадки, пов'язані з цим телешоу.

Кросівки Adidas x Game of Thrones

Adidas у співпраці з телеканалом HBO створили капсульну колекцію кросівок Ultra Boost, присвячену "Грі престолів". До неї увійшли шість пар, натхненних різними персонажами серіалу і кланами, в які вони об'єднані. Кожна модель у колекції прикрашена логотипом телешоу, візерунчастими підстилками, а також емблемою і девізом одного з домів. Текстури, принти і відтінки також натхненні гербами і темами домів. Наприклад, у "взуття Таргарієнів" чорно-червоний дизайн, що нагадує триголового вогняного дракона. А "кросівки Білих Блукачів" виконані в яскраво-білому, чорному і крижаному кольорах.

Реклама
Віскі Johny Walker

Результат співпраці "Гри престолів" і віскі Johnnie Walker доводить, що над ним працювали боги маркетингу. Віскі, присвячений серіалу, назвали співзвучно, вдало використали гру слів: Johnnie Walker White Walker. Напій, випущений в обмеженому тиражі, відсилає до холодних білих туманів, які покривають їхню крайню північ у серіалі, і призначений для насолоди десь на льодовику. При охолодженні на льоду проявляється прихований дизайн унікальної матової етикетки. У Johnnie Walker White Walker присутні ноти ванілі і червоних фруктів, що робить його смак ще більш насиченим і гармонійним.

Печиво Oreo

Не залишилися байдужі до "Гри престолів" навіть творці культового шоколадного печива. Лімітована колекція Oreo включатиме символи Ланністерів, Таргарієнів і Старків разом з Королем Ночі. Oreo також створили 50-секундний ролик спільно з Elastic, креативними авторами заставки серіалу. Відео імітує вступ "Гри престолів" і показує, як з печива будують замки.

Капсульна колекція John Varvatos

Бренд чоловічого одягу John Varvatos втілив свою рок-н-рольну естетику в капсульній колекції, присвяченій пейзажам і персонажам "Гри престолів". Колекція складається з 11 речей, зшитих у піщаних і приглушених землистих тонах, що нагадує про безплідні пейзажі Вестероса. Пофарбовані вручну тканини, текстури, знакова символіка серіалу у вигляді принтів і навіть підкладка, прикрашена зображенням Залізного трону, – колекція продумана до найменших деталей.

Колекція косметики Urban Decay

Згідно з анонсом на сайті Urban Decay, колекція "присвячена улюбленим місцям Вестероса і сильним жінкам Семи Королівств". Від берегів Драконячого Каменя до замерзлих земель за Стіною – ця колекція дозволяє створювати образи, натхненні Старками, Таргарієнами, Ланністерами і Білими Блукачами. Від хайлайтерів і леліток з тінями до підводок і помад – Urban Decay представляють 13 б'юті-продуктів до фінального сезону "Гри престолів".

Колекція вина

Незалежно від того, піднімали герої серіалу келихи за перемогу чи тости за новий альянс, у всіх сезонах "Гри престолів" вино лилося рікою. Підперезані цим фактом, представники шоу випустили колекцію алкоголю, в яку увійшли шардоне, піно нуар і суміш червоних вин. Шардоне виробляють на центральному узбережжі Каліфорнії, в ньому присутні ноти кісточкових фруктів і білих квітів, а також аромати персиків, абрикосів, мандарина і лимона. Піно нуар родом з Орегона і вирізняється зрілими, багатими фруктовими смаками і тонкою землистістю. Також тут відчутні ноти ванілі, спецій і смаженого дуба. Суміш червоного вина родом з Пасо-Роблес і є комбінацією сиру, темпранільо і дюріфа. Смак: темна вишня, ожина, ваніль і какао в поєднанні з відтінками шкіри і спецій.

Музичний альбом

Закриває цей список унікальний музичний альбом. Columbia Records оголосили, що випускають диск, присвячений "Грі престолів", з музикою практично всіх артистів, про яких тільки можна подумати. Серед них Розалія, A. Chal, Марен Морріс, The Weeknd, Lil Peep, Mumford & Sons, The National, Chloe X Halle, A $ AP Rocky, Еллі Голдінг, Джейкоб Бенкс, Джеймс Артур, Joey Bada$$, Леннон Стелла, The Lumineers, Меттью Белламі, SZA, Тревіс Скотт, Ty Dolla $ ign і X Ambassadors ... ось так. Якщо навіть ваш улюблений серіальний персонаж помре, принаймні, залишиться хороша музика.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.