До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про мінісеріал "Третій день" з Джудом Лоу

11 травня HBO випускає мінісеріал "Третій день" з Джудом Лоу в головній ролі — і ми вже дуже чекаємо на нього.

У трейлері, який HBO випустила 10 березня, герой Джуда Лоу Сем потрапляє на маленький острів поблизу Великої Британії. Його жителі видаються доброзичливими й називають свій острів "раєм", але поступово герой дізнається, що вони дотримуються давніх ритуалів і не дуже втішені приїзду чужинця. Синопсис оповідає, що "остров’яни хочуть зберегти свої традиції за будь-яку ціну". У трейлері звучить моторошна музика й показані неймовірно мальовничі кадри острова, зняті згори, а також стривожений Джуд Лоу великим планом.

Реклама

Перший сезон буде із шести епізодів і двох смислових частин — "Літо" та "Зима". Разом з Джудом Лоу другу головну роль зіграє Наомі Харріс. Якщо герой Лоу прибуває на острів і намагається розібратися з тим, що відбувається там, улітку, а потім його історія уривається, то персонаж Наомі Харріс з’являється на острові взимку в пошуках відповідей на власні питання. Також у "Третьому дні" зіграє Емілі Вотсон, яку глядачі пам’ятають за серіалом "Чорнобиль".

Виконавчий продюсер "Третього дня" — Денніс Келлі, автор гучного фантастичного серіалу "Утопія". Творці заявляють, що "Третій день" буде експериментом. За їхніми словами, це перша у світі телевізійна драма з живою подією, поставленою як частина серіалу. В одному з епізодів буде пряма трансляція дії, яка цієї миті відбуватиметься в одному з театрів Лондону. "Ми хотіли зробити серіал, який насправді викликає страшне занепокоєння", — інтригують продюсери.

Що саме це означає, дізнаємося вже в травні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.